Westerholmin veljekset palaavat Raumalle – Lukko julkaisi kolme uutta sopimusta ja yhden jatkosopimuksen

LIIGA / Uutinen
Ponthus ja Pathrik Westerholm palaavat lehväspaitaan kahden vuoden sopimuksilla.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
Raumalaisille tutut ruotsalaisveljekset Ponthus ja Pathrik Westerholm palaavat lehväspaitaan kahden vuoden sopimuksilla. Joukkue julkaisi myös Samuel Harveyn sopimuksen sekä Kim Niemisen jatkosopimuksen.

Kaudella 2019–20 Lukossa kiekkoilleet Ponthus ja Pathrik Westerholm tekevät paluun Raumalle. Sopimukset ovat kaksivuotiset.

Lukkoon veljekset siirtyvät SHL-seura Malmö Redhawksista. Viime kaudella Ponthus teki 52 runkosarjaotteluun tehot 11+14 ja Pathrik puolestaan 44 otteluun tehot 7+16.

Lukossa veljekset olivat koronan takia kesken jääneellä kaudella tehokkaita. Ponthus teki 42 (23+19) ja Pathrik 37 (14+23) tehopistettä.

– Mahtavaa tulla takaisin Raumalle! Nautin ajastani täällä viime kerralla. Meillä oli keväällä 2020 hyvät saumat mestaruuteen, mutta kausi jäi kesken, kuten tiedetään. Nyt haluan palavasti voittaa Lukossa. Tahdon samalla kehittyä pelaajana ja työstää vahvuuksiani sekä heikkouksiani, Ponthus kertoo seuran tiedotteessa.

Italiassa menestynyt Samuel Harvey vahvistamaan maalivahtikaksikkoa – Kim Niemiselle jatkosopimus

Lukon maalivahtiosastoa siirtyy vuoden sopimuksella vahvistamaan kanadalainen Samuel Harvey. Harvey pelasi viime kaudella ICEHL:ssa HC Bolzanossa. Hopeamitaliin päättyneellä kaudella Harvey löi vakuuttavat luvut pöytään ja torjui 19 pudotuspeliottelussa torjuntaprosentilla 94.

Ennen Italian-visiittiään kanadalainen on pelannut AHL:ssa ja ECHL:ssa.

– Harvey on ollut nuoresta iästään huolimatta voittamassa eri sarjojen mestaruuksia: nyt viime kaudella Bolzano voitti runkosarjan ja pääsi playoffseissa aina finaaleihin asti. Monessa eri sarjassa menestynyt maalivahti, joka on selvästi vasta tulossa maalivahdin parhaaseen ikään ja menossa urallaan eteenpäin, maalivahtivalmentaja Mikael Vuorio kertoo.

Uusien sopimusten lisäksi joukkue julkaisi myös yhden jatkosopimuksen, kun Kim Nieminen jatkaa joukkueessa kahden seuraavan vuoden ajan. Nieminen pelasi kuluneella kaudella kaikkinensa Lukon paidassa 40 runkosarjaottelua ja kaksi pudotuspeliottelua, joissa hän teki tehot 2+4. 

» Lähetä palautetta toimitukselle