Ville Paalanen paalutti nimensä ennätystenkirjaan – jo viides perättäinen Mestis-mestaruus!

MESTIS / Uutinen
Turha koittaa, Paalanen voittaa.
Kuva © Topi Lainio
Ketterän Ville Paalasesta tuli ensimmäinen pelaaja, joka on voittanut viisi mestaruutta Mestiksessä. Kokeneen pelaajan suorituksen arvoa nostaa lisäksi se, että kaikki mestaruudet ovat tulleet putkeen.

Ville Paalanen on juhlinut mestaruutta Ketterän kanssa nyt jo kolmesti. Lappeenrantalaiskasvatti aloitti kuitenkin mestaruusputkensa jo keväällä 2017 SaPKossa ja juhli vuotta myöhemmin KeuPan riveissä.

32-vuotias Paalanen ei loista kovin usein maalitilastoissa, mutta on ollut erittäin monikäyttöinen ja arvokas joukkuepelaaja. Sekä hyökkääjän että puolustajan pelipaikoille kykenevä konkari oli kokoonpanossa Ketterän tämän kevään jokaisessa pudotuspeliottelussa.

Paalanen jakoi aiemmin ennätyksen useamman muun neljä Mestis-mestaruutta voittaneen pelaajan kanssa.

Ketterä nousi Jukureiden rinnalle, ellei jopa ohi

Myös Ketterä nousi kolmannella mestaruudellaan sarjan ennätystilastoihin. Aiemmin vain Jukurit on onnistunut voittamaan Mestiksen kolme kertaa peräkkäin (2001, 2002 ja 2003).

Ketterän keväällä 2019 käynnistynyt yhtämittainen mestaruusputki on kuitenkin ajallisesti sarjahistorian pisin, sillä kausi 2019–2020 jouduttiin keskeyttämään, eikä mestaruutta jaettu kenellekään.

» Lähetä palautetta toimitukselle