Ville Niemisen MODO on aloittanut harjoitusottelut vahvasti − pääsarjan kärkijoukkueet olivat helisemässä

Muut Sarjat / Uutinen
Ville Niemisen päävalmentajan pesti Örnsköldsvikissä on alkanut lupaavasti.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Sarjaporrasta alempana pelaava MODO kellisti eilen SHL:n Luulajan ja hävisi tänään Skellefteå AIK:lle voittomaalikilpailussa.

Uusi päävalmentaja Ville Nieminen on saanut MODOn harjoituspeleissä kovaan lentoon. Joukkue aloitti tällä viikolla harjoituspelikautensa Pohjois-Ruotsissa Luulajaa ja Skellefteå AIK:ta vastaan.

Viime kaudella Ruotsin keskeytyneen SHL:n ykkönen Luulaja sai eilen tuta Niemisen joukkueen vahvan vireen. MODO voitti jäähypitoisen vierasottelun lukemin 4−2.

Keskiviikkona puolestaan viime kauden SHL:n nelonen Skellefteå AIK oli hätää kärsimässä viimeisille minuuteille asti. Skellefteå tasoitti ottelun vasta toiseksi viimeisellä minuutilla ja oli voittomaalikilpailussa parempi.

Nieminen kertoi eilen ennen harjoitusotteluavausta MODOn verkkosivuilla, että joukkueen pelaajat vasta tutustuvat toisiinsa.

– Olemme ehtineet harjoitella puolustuspelaamistamme. Maanantaina kävimme läpi karvausta ja tiistaina puhuimme todella lyhyesti ylivoimapelimme saloista, Nieminen kertoo.

– Olemme harjoitelleet yhdessä nyt kahdeksan päivää, joten totta kai tarvitsemme lisää aikaa keskenämme. Ensimmäisissä harjoitusotteluissa peräänkuulutan kaksinkamppailuiden voittamista. Myös oikea henkinen asenne ja lataus ovat nyt tärkeitä asioita.

» Lähetä palautetta toimitukselle