Vili Sopanen jatkaa Lukossa – ”Hän tulee olemaan meille tehokas ja tärkeä pelaaja”

LIIGA / Uutinen
Vili Sopanen jatkaa Lukossa kahden vuoden ajan.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com
Rauman Lukko on käyttänyt Vili Sopasen sopimuksessa olleen optiomahdollisuuden. Kokenut hyökkääjä jatkaa kaksi seuraavaa kautta Raumalla.

Kesken viime kauden Lukkoon liittynyt Vili Sopanen jatkaa Raumalla vuoteen 2021 asti. Seura päätti käyttää hyökkääjän sopimuksessa olleen optiomahdollisuuden. Lukon tiedotteessa urheilujohtaja Kalle Sahlstedt korostaa Sopasen roolia positiivisena joukkupelaajana. Sahlstedt uskoo myös Lukon ja Rauman olevan hyvä paikka saada Sopasesta vielä enemmän irti.

– Luotamme siihen, että meillä on tässä niin hyvät olosuhteet, valmentajat ja tavat tehdä asioita, että saamme hänestä vielä nähtyäkin enemmän irti. Vili on sitoutunut tekemään töitä, hän tulee olemaan meille tehokas ja sitä kautta tärkeä pelaaja, Sahlstedt kertoo.

Loukkaantumisista runsaasti urallaan kärsineen Sopasen viime kausi oli vaiherikas. Kausi alkoi Saksassa ERC Ingolstadtin joukkueessa, josta matka jatkui ensiksi toiseen saksalaisseuraan, Schwenninger Wind Wingsiin, ja lopulta ennen siirtorajaa Lukkoon. Lukossa pelaamissaan 13 runkosarjapelissä hyökkääjä viimeisteli 9 tehopistettä. Pudotuspeleissä seitsemään peliin Sopanen saalisti kaksi syöttöpistettä.

Sopanen toivoi jatkoa Raumalle, jossa hän on viihtynyt hyvin. Kaupunki on tullut jo tutuksi ja hyökkääjä on nähnyt kuinka tärkeä asia Lukko on raumalaisille.

– Kaupunki on tullut nopeasti tutuksi. Olen huomannut, että täällä ihmiset seuraavat erittäin tiivisti jääkiekkoa. Hallilla on ollut hyvä meininki ja kun olen jutellut ihmisten kanssa, olen kokenut ilmapiirin hyväksi ja kannustavaksi. Kaikesta käy ilmi, että Raumalla kaikki haluavat Lukon parasta, Sopanen kertoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle