Viimeksi Porissa epäonnistunut Les Lancaster ulkona kokoonpanosta – Pelicans mylläsi rivinsä täysin uuteen uskoon

LIIGA / Uutinen
Lancasterin paikan Ilves-puolustuksesta ottaa Jarkko Parikka.
Puolivälierät jatkuvat yhden välipäivän jälkeen jokaisessa ottelusarjassa. Kouvolassa kotijoukkueella ja Helsingissä vierasjoukkueella on tukalat paikat.

Liigan puolivälierät jatkuvat yhden välipäivän jälkeen neljällä ottelulla. Ottelut käynnistyvät tuttuun tapaan kello 18.30. HIFK:lla ja Tapparalla on mahdollisuus ratkaista illan otteluissa välieräpaikka. 

HIFK:n riveistä Juha Jääskä on poissa, Iiro Pakarinen siirtyy keskelle ja Sebastian Dyk nousee ykkösen laidalle. Leevi Teissala palaa kokoonpanoon Dykin paikalle kolmoseen.

Josh Kestner, Gabriel Fontaine, Otto Somppi ja Antti Saarela vaihtavat ketjuissa keskenään paikkoja raumalaisten kokoonpanossa. Vili Laitinen tulee seitsemänneksi puolustajaksi, kun Tomáš Pavelka nousee edellisen ottelun kesken jättäneen Matthew Abtin tilalle kolmospariin. 

KooKoolla Alex Ottossonin tilalla ykkösketjun keskushyökkääjänä on Miska Siikonen, jonka paikan nelosketjusta ottaa Olli Korhonen. Jesse Nurmi tulee Korhosen paikalle nelosketjun laitahyökkääjäksi.

Tapparalla Kristian Kuuselan tilalla nelosketjussa on Geoff Platt ja pelikiellosta kärsivän Casimir Jürgensin paikan ottaa Joni Tuulola ja Kasper Kulonummi on merkitty seitsemänneksi puolustajaksi.

Ässät ei tee kokoonpanoihin muutoksia. Ilves-puolustaja Les Lancaster on sen sijaan sivussa ottelusta. Lancasterin kohdalla Ässät-sarjan toinen ottelu Porin hornankattilassa oli painajaismainen, sillä hän oli Ässien neljän maalin aikana kentällä. Hänen paikkansa ottaa viime ottelussa huilannut Jarkko Parikka. Lisäksi Tuomas Salmela nousee Dominik Mašínin vierelle ykköspariin. 

Pelicans sekoitti kaikki hyökkäysketjunsa uuteen uskoon ottelusarjan viidenteen peliin. Puolustuksessa pelikiellosta vapautunut Anton Mylläri ottaa Ben Bloodin paikan ja Blood putoaa seitsemänneksi puolustajaksi. KalPan kokoonpanoon paluun tekee Kasperi Simontaival, minkä vuoksi Aleksi Klemetti putoaa nelosketjuun Kai Kantolan paikalle. 

» Lähetä palautetta toimitukselle