Viimeinen silaus IPK:n palapeliin - Damir Galin jatkaa Iisalmessa

MESTIS / Uutinen
Damir Galin aloittaa IPK:ssa toisen täyden kautensa.
Kuva © Timo Savela
Iisalmen Peli-Karhut vahvistui tutulla puolustajalla, kun Damir Galin laittoi nimensä jatkosopimukseen. Viime kaudella Mestiksen eliittipuolustajiin noussut venäläinen on merkittävä lisä karhulauman puolustukseen.

Venäläispuolustaja Damir Galin, 24, päätti jatkaa tutussa seurassa myös tulevan kauden, vaikka kesällä sopimuksen synty IPK:n kanssa näytti erittäin epätodennäköiseltä. 

- Tietysti olisimme halunneet kiinnittää hänet jo keväällä, mutta Damir odotti mahdollisia tarjouksia muista sarjoista. Kesäkuussa näytti jo siltä, ettei Damirin paluuta Iisalmeen tulla näkemään, mutta Sulinin valitettava paluun viivästyminen aktivoi meidät etsimään vahvistusta puolustukseen, linjasi manageri Jarmo Ylisipola IPK:n verkkosivuilla. 

Iisalmessa kulttisuosioon noussut Kazanin karhu summasi edellisellä kaudella tehopisteet 2+8 ja oli yksi harvoja, joka loisti tehotilastossa. Iisalmen Peli-Karhujen kapeaan puolustukseen hyvänä yleispuolustajana tunnettu Galin on parasta lääkettä.

- Hienoa, että saadaan Kazanin karhu takaisin Iisalmeen. Hän on Mestiksen ehdoton eliittipuolustaja, ja mielestäni puolustaminen riittäisi jo nyt seuraavalle sarjatasolle. Mahtavaa saada valmentajien ja pelaajien keskuudessa erittäin arvostettu pelaaja takaisin, kertoi päävalmentaja Janne Sinkkonen IPK:n verkkosivuilla. 

» Lähetä palautetta toimitukselle