Viime kaudella NHL:ään lopullisesti murtautunut Yanni Gourde teki Lightningin kanssa pitkän jatkosopimuksen

NHL / Uutinen
Gourde pysyy salamapaitojen riveissä pitkään.
Kuva © Getty Images
Yanni Gourde teki Tampa Bay Lightningin kanssa kuuden vuoden pituisen ja 31 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen.

Tampa Bay Lightning -hyökkääjä Yanni Gourde, 26, on solminut organisaation kanssa kuuden vuoden jatkosopimuksen. Sopimuksen kokonaisarvo on 31 miljoonaa dollaria, ja Gourde tienaa kaudessa keskimäärin 5,166 miljoonaa dollaria.

− Yanni edustaa jäällä joukkueemme identiteettiä nopeudellaan ja sinnikkyydellään. Hän on todiste siitä, kuinka pitkälle kova työ ja päättäväisyys voivat viedä, ja odotamme innolla hänen uransa jatkoa Tampassa, GM Julien BriseBois kertoi organisaation verkkosivuilla.

Gourde pelasi viime kaudella NHL-uransa ensimmäisen täyden kauden. Täyden runkosarjan aikana kanadalaishyökkääjä teki 25 maalia ja yhteensä 64 tehopistettä. Tämän kauden Gourde on aloittanut piste per ottelu -tahdilla tehden 12 otteluun 12 tehopistettä.

Hyökkääjää ei koskaan varattu NHL:ään, ja ennen säännöllisen NHL-paikan aukeamista Gourde urakoi peräti 298 runkosarjaottelua AHL:ssä. Hänen tuore sopimuksensa käynnistyy ensi kaudella.

» Lähetä palautetta toimitukselle