Viime hetken vaihtokauppa HPK:lta ja Jukureilta: Janne Tavi siirtyy Hämeenlinnaan, Harri Kainulainen vuokralle Mikkeliin

LIIGA / Uutinen
Janne Tavi (vas.) siirtyy Markus Nenosen (oik.) joukkuekaveriksi.
Janne Tavi siirtyy Mikkelin Jukureista HPK:hon. Samalla Jukurit saa Hämeenlinnasta nuoren hyökkääjän Harri Kainulaisen loppukaudeksi.

Jukurit ja HPK vaihtoivat pelaajia. Janne Tavi, 29, siirtyy loppukauden kattavalla sopimuksella Hämeenlinnaan. HPK:n hyökkääjä Harri Kainulainen, 22, siirtyy Mikkeliin loppukauden kattavalla vuokrasopimuksella.

HPK:n hyökkäyskalusto on kaventunut loukkaantumisten vuoksi. Janne Lahti on luultavasti loppukauden sivussa. Markus Nenosen ja Philippe Cornet'n odotetaan toipuvan vammoistaan pudotuspeleihin mennessä.

Jukureista saapuva Tavi on tehnyt tällä kaudella viisi maalia ja antanut 13 maaliin johtanutta syöttöä.

− Janne on ratkaisuvoimainen pelaaja, joka omaa myös kovan pelimoraalin puolustuspeliin. Sen takia olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että saimme HPK-peliin sopivan palasen, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola toteaa seuran tiedotteessa.

Liigaurallaan Pelicansia, SaiPaa, JYPiä, KalPaa ja Jukureita edustanut Tavi on ylittänyt 30 pisteen rajan Liigassa kahdesti. Viimeksi niin tapahtui kaudella 2016-2017, kun hyökkääjä teki JYPissä tehopisteet 13+21.

Kainulainen on HPK:n oma kasvatti. Tällä kaudella hyökkääjä on tehnyt 37 ottelussa tehopisteet 2+2.

» Lähetä palautetta toimitukselle