Viiden vuoden tauon jälkeen uralle pysyvyyttä − Erik Haulalle kolmen vuoden jatkosopimus

NHL / Uutinen
Erik Haula nähdään ensi kaudellakin Devilsissä.
Kuva © Minas Panagiotakis
Viime vuosina useampaan kertaan seuraa vaihtanut Erik Haula pääsee tällä kertaa jatkamaan uraansa tutussa ympäristössä, sillä hän teki New Jersey Devilsin kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen.

Erik Haulan kolmevuotisen sopimuksen kokonaisarvo on 9,45 miljoonaa dollaria, eli se vaikuttaa palkkakattoon 3,15 miljoonaa dollaria vuodessa. Korkein palkka on luvassa ensi kaudella, jolloin Haula tienaa 3,9 miljoonaa dollaria.

− Hän pelasi tärkeitä minuutteja jokaisessa tilanteessa kauden aikana − ylivoimaa, alivoimaa, ja hän otti myös tärkeitä aloituksia samalla kun hän toi joukkueeseen johtajuutta. Kauden päätteeksi hän kertoi kuinka paljon hän haluaa olla mukana siinä, mitä rakennamme New Jerseyssä, ja olen iloinen että pääsimmen nopeasti sopuun, Devilsin GM Tom Fitzgerald kertoi.

Haula on pelannut NHL-urallaan 614 runkosarjaottelua seitsemässä eri joukkueessa tehden 281 tehopistettä. Kymmenestä NHL-kaudestaan hän on pelannut pudotuspelejä yhdeksällä, sillä loukkaantuminen esti pelit keväällä 2019 Haulan edustaessa Vegas Golden Knightsia.

Haula on viimeksi aloittanut kautensa samassa joukkueessa kuin lopetti edellisen vuonna 2018.

» Lähetä palautetta toimitukselle