Vihreiden puheenjohtaja Sofia Virta TPS:n hallitukseen

LIIGA / Uutinen
TPS:n hallitus saa mielenkiintoisen uuden jäsenen.
Kuva © Jaakko Stenroos
TPS laajentaa hallitustaan, kun kansanedustaja ja Vihreiden puheenjohtaja Virta hyppää mukaan.

TPS tiedotti, että Vihreiden puheenjohtaja Sofia Virta tulee uutena jäsenenä mukaan HC TPS Turku Oy:n hallitukseen. Muu hallitus jatkaa ennallaan.

− Taustalla hallituksen vahvistamiselle on visiomme olla eurooppalainen huippuseura, joka tekee Turun seudusta paremman paikan elää. Hallituksessa on entisestään vahvaa urheiluosaamista, ja haluamme nyt täydentää tätä yhteiskunnallisella osaamisella.

− Sofia Virta on tehnyt työtä haastavista olosuhteista tulevien lasten ja nuorten parissa. Hänellä on myös osaamista ja näkemystä vihreään siirtymään, mikä on keskeinen kysymys Ratapihan monitoimiareena ja Artukaisten liikuntakeskus -hankkeissa. Olemme tosi tyytyväisiä, että saamme Sofian mukaan joukkoomme," HC TPS Turku Oy:n hallituksen puheenjohta Kai Koskinen toteaa.

Kansanedustajana vuodesta 2019 asti toiminut Virta, 33, on innoissaan päästessään edistämään tärkeitä asioita turkulaisseurassa.

− TPS on merkittävä toimija myös lasten ja nuorten yhdenvertaisempien mahdollisuuksien näkökulmasta, ja lähden suurella innostuksella mukaan hallitustyöskentelyyn. Urheilu on aina ollut tärkeä osa omaa elämää, Vihreiden puheenjohtaja sanailee.

Vihreiden puheenjohtajaksi Virta valittiin 10. kesäkuuta tänä vuonna.

Muokattu: 26.9.2023, kello 22.33: Kuva vaihdettu.

» Lähetä palautetta toimitukselle