Vihdoin odotettu tapahtui − KHL-kausi päättyy välittömästi

KHL / Uutinen
KHL:ssa ei tällä kaudella enää voittoja juhlita.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Jääkiekon KHL-liigan kausi päättyy välittömästi ja mestaruus jää jakamatta. Venäläisvoittoinen Euroopan ykkössarja ilmoittaa asiasta Twitter-tilillään.

KHL ilmoitti tänään Twitter-tilillään kauden päättyvän saman tien, koronaviruspandemian vuoksi. COVID-19 -koronavirus on levinnyt etenkin Euroopassa kulovalkean tavoin ja keskeyttänyt lähes kaikki urheilusarjat pitkin maailmaa.

Pääasiassa venäläisjoukkueista koostuva KHL oli kerennyt edetä jo pudotuspelivaiheeseen, kun kausi ensin pantiin huhtikuun puoleenväliin kestävälle tauolle ja tänään lopulta keskeytettiin kokonaan.

KHL:ssä pelaava suomalaisjoukkue Jokerit ilmoitti jo aiemmin vetäytyvänsä tämän kauden pudotuspeleistä koronavirustilanteen vuoksi. Jokereiden oli määrä pelata pudotuspelisarja liigan suurseura Pietarin SKA:ta vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Kolumni
Liiga ei voi vain paeta viranomaisten selän taakse, jos kautta halutaan pelata vielä marraskuussa
27.9.2020 10:24
Toistaiseksi Liigan ja sen seurojen suunnitelmat tuhansien katsojien ottamiseen sisään kiekkokatsomoihin vaikuttavat auttamattoman puutteellisilta. Tehdään se minimi, mitä viranomaiset juuri nyt vaativat ja toivotaan parasta.
Artikkeli
Lukko-pomo Sahlstedt sanoo sen suoraan: koronakriisi voi jättää aukkoja Liiga-kartalle
25.9.2020 14:08
Korona voi koitua kohtalokkaaksi Liiga-yhteisössä. Kalle Sahlstedt kaipaa selkeämpiä linjoja vaikeuksien selättämiseen.
Uutinen
Venäläislehti: Lähes koko SKA Pietarin joukkueella epäillään olevan korona − pelaa kuitenkin Jokerien seuraavaa vastustajaa Sibir Novosibirskiä vastaan
23.9.2020 19:38
Lähes koko pelaajisto ja valmennusryhmä kokonaisuudessaan ovat SKA:n seuraavasta ottelusta sivussa karanteenin vuoksi. Valmennusvastuun ottaa seuran varapresidentti Roman Rotenberg.

Lue myös