Vihdoin odotettu tapahtui − KHL-kausi päättyy välittömästi

KHL / Uutinen
KHL:ssa ei tällä kaudella enää voittoja juhlita.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Jääkiekon KHL-liigan kausi päättyy välittömästi ja mestaruus jää jakamatta. Venäläisvoittoinen Euroopan ykkössarja ilmoittaa asiasta Twitter-tilillään.

KHL ilmoitti tänään Twitter-tilillään kauden päättyvän saman tien, koronaviruspandemian vuoksi. COVID-19 -koronavirus on levinnyt etenkin Euroopassa kulovalkean tavoin ja keskeyttänyt lähes kaikki urheilusarjat pitkin maailmaa.

Pääasiassa venäläisjoukkueista koostuva KHL oli kerennyt edetä jo pudotuspelivaiheeseen, kun kausi ensin pantiin huhtikuun puoleenväliin kestävälle tauolle ja tänään lopulta keskeytettiin kokonaan.

KHL:ssä pelaava suomalaisjoukkue Jokerit ilmoitti jo aiemmin vetäytyvänsä tämän kauden pudotuspeleistä koronavirustilanteen vuoksi. Jokereiden oli määrä pelata pudotuspelisarja liigan suurseura Pietarin SKA:ta vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
HIFK paljasti: Anton Lundellilla on koronavirustartunta
3.3.2021 13:17
Helsinkiläisseura kertoi, että sen tähtihyökkääjä Anton Lundell sai koronavirustartunnan. Lundell oli mukana Leijonien EHT-joukkueessa Ruotsissa.
Uutinen
IS: Koronavirus iski karulla tavalla Rasmus Ristolaiseen – "Tässä ei nyt ihan hetkeen pelata"
19.2.2021 15:24
Buffalo Sabresin tähtipuolustaja Rasmus Ristolainen kertoi kärsineensä hyvin vaikeista koronaviruksen oireista ja fyysisen kuntonsa romahtamisesta.
Uutinen
Koko Kokkolan Hermes karanteeniin − Neljä ottelua siirtyy uuteen ajankohtaan
16.2.2021 22:39
Kokkolan Hermes pelaajia ja toimihenkilöitä myöten on asetettu 1. maaliskuuta asti kestävään karanteeniin. Karanteenin vuoksi neljä ottelua joudutaan siirtämään.

Lue myös