Vihdoin odotettu tapahtui − KHL-kausi päättyy välittömästi

KHL / Uutinen
KHL:ssa ei tällä kaudella enää voittoja juhlita.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Jääkiekon KHL-liigan kausi päättyy välittömästi ja mestaruus jää jakamatta. Venäläisvoittoinen Euroopan ykkössarja ilmoittaa asiasta Twitter-tilillään.

KHL ilmoitti tänään Twitter-tilillään kauden päättyvän saman tien, koronaviruspandemian vuoksi. COVID-19 -koronavirus on levinnyt etenkin Euroopassa kulovalkean tavoin ja keskeyttänyt lähes kaikki urheilusarjat pitkin maailmaa.

Pääasiassa venäläisjoukkueista koostuva KHL oli kerennyt edetä jo pudotuspelivaiheeseen, kun kausi ensin pantiin huhtikuun puoleenväliin kestävälle tauolle ja tänään lopulta keskeytettiin kokonaan.

KHL:ssä pelaava suomalaisjoukkue Jokerit ilmoitti jo aiemmin vetäytyvänsä tämän kauden pudotuspeleistä koronavirustilanteen vuoksi. Jokereiden oli määrä pelata pudotuspelisarja liigan suurseura Pietarin SKA:ta vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia keskeyttää jääkiekkosarjoja ympäri maailman. Tältä sivulta löytyy kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Artikkeli
Telia kiistää mietteet Liigasta luopumisesta, neuvottelut kauden rahoista ovat kesken – "En usko, että isoa ongelmaa"
3.4.2020 18:58
Telia vahvistaa neuvottelevansa paraikaa Liigan kanssa siitä, millainen Telian maksama mediaoikeusraha on äskettäin päättyneeltä, keskeytyneeltä kaudelta. Telian Olli-Pekka Takanen sanoo, että Telia haluaa jatkaa kumppanuutta vastaisuudessakin.
Uutinen
Kolumni
Näkemys: Valoa koronakevääseen – Telian päätös näyttää liigan klassikko-otteluja on upea kulttuuriteko
2.4.2020 11:36
Nostalgiaottelut ovat rajoitusten ja eristäytymisen keskellä elävän jääkiekkokansan apatiaan parasta mahdollista lääkettä.

Lue myös