Video: Mikko Rantanen loukkaantui Mattias Ekholmin taklauksen seurauksena – ei palannut enää otteluun

NHL / Uutinen
Rantanen on merkkauttanut kaudella 102 tehopistettä.
Kuva © Michael Martin / NHLI via Getty Images
Mikko Rantanen joutui jättämään ottelun Edmonton Oilersia vastaan kesken loukkaannuttuaan toisessa erässä Mattias Ekholmin taklauksen seurauksena.

Colorado Avalanchen suomalaistähti Mikko Rantanen loukkaantui perjantain ja lauantain välisenä yönä pelatussa ottelussa Edmonton Oilersia vastaan. Rantanen vastaanotti taklauksen Mattias Ekholmilta, jonka jälkeen hän jäi makaamaan jään pintaan tuskaisena ennen poistumistaan pukusuojiin. Avalanche tiedotti myöhemmin ottelun aikana, ettei Rantanen palaa otteluun.

Ennen loukkaantumistaan Rantanen oli merkkauttanut ottelussa syöttöpisteen ja laukonut kahdesti kohti maalia. Oilers voitti lopulta ottelun lukemin 6–2.

Avalanchen odotetaan tiedottavan Rantasen terveydentilasta ennen sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelattavaa ottelua Dallas Starsia vastaan. Kohtaaminen on kummallekin joukkueelle kriittisen tärkeä, sillä joukkueet ovat Keskisen divisioonan kärkipaikoilla kolmen pisteen sisällä toisistaan.

Rantanen on pelannut runkosarjan aikana 77 ottelua, joissa hän on merkkauttanut 102 (40+62) tehopistettä. 27-vuotias on vain kolmen pisteen päässä viime kaudella asettamastaan piste-ennätyksestä (105 pistettä).

NHL:n runkosarja päättyy 19. huhtikuuta.

» Lähetä palautetta toimitukselle