Venäläismedia: Jokerit jättää KHL-pudotuspelit kesken

KHL / Uutinen
Jokerit ei jatka kauttaan KHL:ssä.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

Pietarin SKA:ta pelattaviin läntisen konferenssin välieriin valmistautunut Jokerit jättää KHL:n pudotuspelit kesken, kertoo venäläinen urheilusivusto Championat.

Päätös on tehty koronaviruspandemian takia. Jokerien on ollut määrä aloittaa sarja Pietarissa tiistaina. Aikaisemman päätöksen mukaisesti sarja olisi joka tapauksessa pelattu ilman yleisöä.

KHL tai Jokerit eivät ole vielä vahvistaneet tietoa virallisesti.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia keskeyttää jääkiekkosarjoja ympäri maailman. Tältä sivulta löytyy kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
SHL-joukkueiden pelaajat osallistuvat koronakriisin torjuntaan − haluavat leikata palkkojaan
7.4.2020 11:26
Ruotsin miesten jääkiekon pääsarja SHL:n joukkueista ainakin Frölundan ja Malmön pelaajat ovat suostuneet alentamaan palkkojaan koronakriisin keskellä.
Haastattelu
Liiga-seurat saavat nyt lomauttaa pelaajansa, asiantuntija avaa pelaajien heikkoa työttömyysturvaa – "Ei mitään järkeä"
5.4.2020 19:28
Liiga- ja Mestis-jääkiekkoilijan työttömyysturva ja eläkekertymä ovat paljon pienempiä kuin muilla palkansaajilla. Syynä on 1990-luvulla laadittu lain poikkeussäädös. Lisäksi kaikki Liiga- ja Mestis-jääkiekkoilijoiden pelaajasopimukset ovat lainvastaisia.
Uutinen
Ilves tuo markkinoille logollaan varustetut kasvosuojukset − idean takana entinen suomalaismaalivahti
5.4.2020 14:22
Ilves tuo ensimmäisenä liigaseurana markkinoille kasvosuojuksen, jolla on tarkoitus ehkäistä koronavirusepidempian etenemistä. Suojukset tamperelaisseuralle on tehnyt Sasu Hovin omistama yritys.

Lue myös