Venäläislähde: Ilja Kovaltšuk harkitsee paluuta KHL-kaukaloihin

NHL, KHL / Uutinen
Urallaan myös SKA Pietaria edustanut Ilja Kovaltšuk on tällä hetkellä ilman sopimusta.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Venäläislehti Sport-Express uutisoi, että Ilja Kovaltšuk harkitsee paluuta takaisin KHL-kaukaloihin. Paluu realisoituu, mikäli mikään NHL-seura ei tarjoa hyökkääjäkonkarille sopimusta. Vahvin ehdokas Kovaltšukin tulevaksi KHL-joukkueeksi on Avangard Omsk.

Ilja Kovaltšuk on harkinnut paluuta takaisin KHL-kaukaloihin venäläislehti Sport-Expressin saamien tietojen mukaan. Tällä hetkellä 37-vuotias hyökkääjäkonkari odottelee tarjouksia NHL-seuroilta. Jos hän ei kuitenkaan saa ainuttakaan tarjousta tulevalla viikolla, on venäläislehden tietojen mukaan paluu takaisin KHL-kaukaloihin todella lähellä.

Kaksi KHL-seuraa, Spartak Moskova ja Avangard Omsk, ovat Sport-Expressin mukaan kiinnostuneita venäläistaiturista. Näistä Omsk on vahvin vaihtoehto uudeksi seuraksi. Kovaltšukilla on läheiset suhteet Omskin omistaja Alexander Krylovin ja päävalmentaja Bob Hartleyn kanssa. Aiemmin tällä viikolla Sergei Šumakov siirtyi Omskista Avtomobilist Jekateriburgiin ja vapautti Avangardin palkkakattoa 25 miljoonalla ruplalla. 

Aiemmin Kovaltšuk on pelannut KHL:ssä SKA Pietarissa kuuden kauden ajan 298 ottelussa tehden 327 (138+189) tehopistettä. 

Muokattu 11.12. klo. 15.35: Lisätty tieto Sergei Šumakovin kauppaamisesta 

» Lähetä palautetta toimitukselle