Venäläisille maalivahdeille jatkosopimukset – Šestjorkin jatkaa Rangersissa, Samsonov Capitalsissa

NHL / Uutinen
Igor Šestjorkin jatkaa Rangersin maalilla seuraavat neljä kautta.
Kuva © Getty Images
Venäläismaalivahdit Igor Šestjorkin ja Ilja Samsonov allekirjoittivat jatkosopimukset omien joukkueidensa kanssa. Šestjorkin jatkaa Rangersin maalilla seuraavat neljä kautta. Samsonovin sopimus kattaa vain tulevan kauden.

New York Rangers ja Washington Capitals julkistivat maanantaina odotetut jatkosopimukset. 

Igor Šestjorkin solmi Rangersin kanssa neljän vuoden jatkosopimuksen, jonka kokonaisarvo on 22,6 miljoonaa dollaria. 25-vuotias Šestjorkin nousi viime kaudella joukkueen selväksi ykkösmaalivahdiksi ja aloitti 33 runkosarjaottelua. 

Šestjorkinista tuli kesällä rajoitettu vapaa agentti ja hänellä olisi ollut mahdollisuus viedä sopimusneuvottelut välimieskäsittelyyn. Maalivahti pääsi kuitenkin yhteisymmärrykseen Rangersin kanssa sopimuksen yksityiskohdista, eikä käsittelyä tarvittu.

Toinen venäläismaalivahti Ilja Samsonov solmi vuoden mittaisen jatkosopimuksen Washington Capitalsin kanssa. Sopimuksen kokonaisarvo on kaksi miljoonaa dollaria. 

Myös Samsonov oli kesällä rajoitettu vapaa agentti ja hänellä olisi ollut oikeus viedä sopimusneuvottelut välimieskäsittelyyn. Aikaisin solmittu jatkosopimus antaa 24 vuotiaalle maalivahdille hyvin aikaa valmistautua tulevaan kauteen. 

Samsonovin edellinen kausi oli erittäin rikkonainen, sillä mies kärsi pienistä loukkaantumisista ja joutui kahdesti liigan koronalistalle. 

» Lähetä palautetta toimitukselle