Vegas Golden Knightsin varaama venäläislupaus siirtyi SKA:sta olympiakaupunkiin

KHL / Uutinen
Ivan Morozov pelasi SKA:ssa useamman kauden ajan.
Kuva © Joonas Kämäräinen

SKA Pietari teki tuttuun tyyliin kauppaa KHL:ssä HK Sotšin kanssa ja kauppasi lupaavan keskushyökkääjä Ivan D. Morozovin olympiakaupungin joukkueeseen vaihdossa laitahyökkääjä Ivan Mišhenkoon

21-vuotias Morozov on Vegas Golden Knightsin kakkoskierroksen varaus kesän 2018 NHL:n varaustilaisuudesta. Morozov on edustanut viimeiset kolme ja puoli kautta SKA:ta KHL:ssä nousten tunnetuksi pelaajaksi yhdessä Vasili Podkolzinin sekä Kirill Martšenkon kanssa vuoden. Kolme lupaavaa hyökkääjää muodostivat niin alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa kuin SKA:ssakin huippuvaarallisen kentän.

Urallaan Morozov on pelannut KHL:ssä yhteensä sata ottelua ja tehnyt näissä 44 tehopistettä. Morozov on iso apu HK Sotšille, jolla on vielä pieni mahdollisuus päästä KHL:n läntisessä konferenssissa pudotuspeleihin.

SKA:n riveihin siirtyy loppukaudeksi 25-vuotias Omskista kotoisin oleva laitahyökkääjä Mišhenko. Venäläinen on pelannut urallaan 236 peliä KHL:ssä ja iskenyt näissä 54 tehopistettä. Urallaan hyökkääjä on edustanut Sotšin lisäksi Admiral Vladivostokia. Tällä kaudella 41 otteluun on syntynyt ennätyspisteet 8+10.

» Lähetä palautetta toimitukselle