Vasta kaukaloon palannut Juuso Välimäki kajosi tuomarin koskemattomuuteen − AHL langetti kolmen ottelun pannan

NHL, Muut Sarjat / Uutinen
Juuso Välimäen sairauspoissaolo vaihtui nopeasti pelikieltoon.
Kuva © Getty Images
Calgary Flamesin organisaatiota edustava Juuso Välimäki palasi sairauslomaltaan AHL-kaukaloihin, mutta hänen pelinsä menivät saman tien tauolle pelikiellon vuoksi.

Calgary Flamesin organisaatiota edustava ja tämän kauden enimmäkseen AHL:ssä pelannut Juuso Välimäki on asetettu kolmen ottelun pelikieltoon suomalaispuolustajan loukattua erotuomarin fyysistä koskemattomuutta.

Rangaistukseen johtanut välikohtaus sattui, kun Välimäen edustama Flamesin farmijoukkue Stockton Heat kohtasi Ontario Reignin maanantain vastaisen yön AHL-kierroksella. Välimäki oli osallisena lukuisia pelaajia käsittänyttä sanaharkkaa, jonka päätteeksi silminnähden kiihtynyt puolustaja tönäisi tilanteeseen väliin luistellutta erotuomaria.

Tapahtuneen seurauksena erotuomari viittilöi Välimäen välittömästi ulos ottelusta, joka oli hänen ensimmäisensä sitten 9. tammikuuta sattuneen loukkaantumisen.

Kuluva kausi on ollut Flamesin kesän 2017 ensimmäisen kierroksen varaukselle haastava, ja otteluita NHL-joukkueen kokoonpanossa on kauden mittaan koossa vasta kahdeksan. Noissa otteluissa Välimäki on merkkauttanut kaksi syöttöpistettä, kun taas 11 ottelua AHL-joukkue Heatissä ovat poikineet seitsemän syöttöpistettä.

 

» Lähetä palautetta toimitukselle