Vancouver Canucksissa koronahuolia – viime yön ottelu siirrettiin, joukkueen jäseniä protokollalistalle

NHL / Uutinen
Vancouver Canucksissa ilmeni koronaan liittyviä huolia.
Kuva © Getty Images

Vancouver Canucksin ja Calgary Flamesin keskiviikkona ohjelmassa ollut ottelu jouduttiin siirtämään kotijoukkue Canucksissa ilmenneiden koronatapausten takia.

Canucksin koronahuolet alkoivat tiistaina, kun hyökkääjä Adam Gaudettella todettiin positiivinen testitulos. Keskiviikkona ennen Flames-ottelua myös toinen joukkueen pelaaja ja valmennusjohdon jäsen asetettiin NHL:n koronaprotokollalistalle.

Kyseessä oli jo toinen kerta lyhyen ajan sisään, kun tälle kaudelle luotuun Pohjoiseen divisioonaan on jouduttu tekemään ottelusiirtoja koronan takia. Viime viikolla Montréal Canadiens joutui noin viikon tauolle Joel Armian ja Jesperi Kotkaniemen karanteenien takia.

Yhteensä NHL:n tämän kauden runkosarjassa on nyt nähty 42 ottelusiirtoa koronatapausten takia. Canucksin seuraava ottelu on ohjelmassa lauantaina Edmonton Oilersia vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Kesäkisat Tampereelle? Jääkiekkoliitto tarjoutumassa naisten MM-kisojen isännäksi
22.4.2021 19:44
Jatkoajan tietojen mukaan Jääkiekkoliitto on ilmaissut IIHF:lle kiinnostuksensa järjestää naisten MM-kisat kesällä Tampereella. Kisat oli alkujaan tarkoitus järjestää Kanadassa, mutta ne peruttiin viime hetkellä koronapandemian takia.
Kolumni
Pitsiturnaus saa täydet katsomot, mutta nuoret kiekkoilijat odottavat pihalla − hallitus pettää lupauksensa nuorille urheilijoille
9.4.2021 13:02
Suomen hallituksen perjantaina julkaiseman koronapandemian exit-suunnitelman mukaan ensimmäisenä halutaan purkaa lapsia ja nuoria koskevia rajoituksia. Todellisuudessa aivan vihonviimeiseksi jonon perälle on heivattu nuoret urheilijat.
Uutinen
Vancouver Canucks vahvisti koronavariantin iskeneen seuraan – tällä hetkellä tartuntoja jo 25
8.4.2021 6:30
Canucksin joukkue käy parhaillaan läpi koronavirusta synkän kaavan kautta.

Lue myös