Vancouver Canucks vahvisti koronavariantin iskeneen seuraan – tällä hetkellä tartuntoja jo 25

NHL / Uutinen
Canucksin koronatilanne ei aiheuta riemua.
Kuva © Getty Images

Koronan kouriin joutuneessa Vancouver Canucksissa oli keskiviikkoon mennessä todettu yhteensä 25 positiivista testitulosta, joista 18 on varsinaisen kokoonpanon pelaajilla, kolme taksiryhmän pelaajilla ja neljä johtoryhmän jäsenillä.

Canucks tiedotti keskiviikkona, että tartuntojen lähde on varmistettu koronaviruksen variantiksi. Uusimpana pelaajana NHL:n koronaprotokollalistalle Canucksista asetettiin puolustaja Nate Schmidt.

Hyökkääjä Adam Gaudetten positiivisesta testituloksesta alkanut Canucksin koronakurimus on kestänyt jo yli viikon. Joukkueelta on siirretty viisi ottelua ja tämänhetkisen ohjelman mukaan sen pitäisi palata kaukaloon ensi maanantaina.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Kolumni
Pitsiturnaus saa täydet katsomot, mutta nuoret kiekkoilijat odottavat pihalla − hallitus pettää lupauksensa nuorille urheilijoille
9.4.2021 13:02
Suomen hallituksen perjantaina julkaiseman koronapandemian exit-suunnitelman mukaan ensimmäisenä halutaan purkaa lapsia ja nuoria koskevia rajoituksia. Todellisuudessa aivan vihonviimeiseksi jonon perälle on heivattu nuoret urheilijat.
Uutinen
Vancouver Canucks vahvisti koronavariantin iskeneen seuraan – tällä hetkellä tartuntoja jo 25
8.4.2021 6:30
Canucksin joukkue käy parhaillaan läpi koronavirusta synkän kaavan kautta.
Haastattelu
Miro Nalli karautti karanteeniarjesta Ilveksen tehomieheksi − "Ajattelin, että jos saan maalivahdin sivuttaisliikkeeseen, niin samalta puolelta voi aueta tilaa"
6.4.2021 21:57
Ilves palasi koronakaranteenista ottelussa Sportia vastaan eikä antanut isännille sanan sijaa. Tupsukorvien laituri Miro Nalli kertoi, miten pelaaminen tauon jälkeen sujui ja millaista kahden viikon karanteenia oli viettää.

Lue myös