Valtteri Niemi Hokin hyökkäyskalustoon, Niskaselle jatkosopimus Kajaaniin

MESTIS / Uutinen
Niemeltä löytyy palkintokaapista Ketterässä voitettu Mestiksen mestaruus.
Kuva © Topi Lainio
Kajaanin Hokin hyökkäys täydentyy kahdella pelurilla, kun jatkosopimuksen tehneen Jesse Niskasen lisäksi Valtteri Niemi siirtyy TUTOsta Kainuuseen.

Valtteri Niemi pelasi viime kaudella Mestiksessä TUTOn riveissä 13 ottelua ja keräsi niissä tehot 0+2. Mestis-kokemusta 24-vuotiaalta hyökkääjältä löytyy myös kasvattajaseuransa Ketterän paidasta kahden kauden verran.

− Niemestä saamme hyvän ja työteliään laiturin joukkueeseen. Hän pystyy pelaamaan kovaa peliä ja osaa tehdä maaleja. Valtteri halusi tulla Kajaaniin ja soitti itsekin tänne. Juteltiin puhelimessa ja olimme molemmat hyvillä fiiliksillä siitä. Kiva kun päästiin yhteisymmärrykseen sopimuksesta, kertoi Hokin päävalmentaja Pasi Räsänen.

Kajaanilaisseuran oma kasvatti Jesse Niskanen jatkaa joukkueessa myös ensi kaudella. 23-vuotias hyökkääjä esiintyi viime kaudella Mestiksessä 15 ottelussa ja viimeisteli niissä yhden maalin. Kaikkiaan Niskanen on pelannut 50 Mestis-ottelua.

− Sen mitä videolta olen nähnyt, niin Jessessä on yhä potentiaalia. Hän tuo joukkueeseen paikallista väriä ja hän on ollut meidän listoilla koko ajan. Olen tyytyväinen, että hän jatkaa Kajaanissa, Räsänen totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle