Valtteri Kemiläinen palaa Tapparan kokoonpanoon pitkän tauon jälkeen − Robin Press sivussa Lukon riveistä

LIIGA / Uutinen
Kemiläinen on ollut pitkään poissa.
Kuva © Jarno Hietanen
Tappara saa takalinjoilleen Valtteri Kemiläisen, joka on ollut sivussa Ruotsin EHT-turnauksesta asti. JYPin nuoria pelaajia sekä poistuu kokoonpanosta että hyppää siihen ensi kertaa.

Valtteri Kemiläinen on ollut poissa Tapparan kokoonpanosta helmikuun puolivälistä asti, jolloin pelattiin Ruotsin Euro Hockey Tour -turnaus. Kemiläinen on tällä kaudella esiintynyt 28 ottelussa ja tehnyt niissä 22 pistettä. Tappara kohtaa Kemiläisen paluuottelussa paikallisvastustaja Ilveksen.

Lukko lähtee illan otteluunsa ilman huippupuolustaja Robin Pressiä. Ruotsalainen johtaa Liigan puolustajien pistepörssiä ja on kokonaispistepörssissäkin neljäntenä tehoillaan 17+31=48. HIFK joutuu tulemaan toimeen ilman Alexander Broadhurstia, joka joutui Antti Tyrväisen taklaamaksi edellisessä ottelussa ja jätti pelin kesken.

Muiden liigajoukkueiden kokoonpanoissa nähdään liikennettä nuorten pelaajien osalta, kun JYPin U18-MM-kisaehdokkaat Brad Lambert, Joakim Kemell ja Aleksi Malinen ovat sivussa. Vuonna 2000 syntynyt hyökkääjä Niko Himmanen debytoi jyväskyläläisten riveissä. Himmanen on pelannut alkukauden pääasiassa JYPin U20-joukkueessa, mutta myös yhden Mestis-ottelun KeuPa HT:ssa.

Pelicansin nuoriso-osastosta Topias Vilén sen sijaan on yhä joukkueen kokoonpanossa. Juho Markkanen saa toisen liigastarttinsa SaiPan maalilla ottelussa KooKoota vastaan.

Muokattu: 10.4.2021, kello 12.21: Lisätty tiedot Markkasesta ja Pressistä. Press nostettu myös otsikkoon.

Muokattu: 10.4.2021, kello 12.50: Lisätty tieto Broadhurstin poissaolosta.

» Lähetä palautetta toimitukselle