Valtteri Bottas osti 10 prosenttia Pelicansista

LIIGA / Uutinen
Pelicans sai uuden omistajan.
Kuva © Juuso Koro
Formulatähdestä tuli seuran kolmanneksi suurin omistaja.

F1-sarjassa formulaa ajava Valtteri Bottas osti 10 prosenttia Lahden Pelicans Oy:stä. Seura kertoo tiedotteessaan sijoituksen auttavan akuuttia kassavajetta. Pelicansin kotihallissa tullaan näkemään Bottaksen sijoituksen myötä uusiksi brändätty VIP-aitio, joka kantta hänen autonsa numeron mukaista numeroa 77.

− Olin Pelicansin vieraana alkuvuodesta ja tuolloin organisaatiolla oli käynnissä C-sarjan osakeanti, joka sai minut ajattelemaan omistajuutta ja innostumaan ajatuksesta. Intohimo jääkiekkoon ja halu tukea sekä auttaa paikallista seuraa olivat lopulta suurimmat syyt edetä neuvotteluissa.

− Pelicans on myös aina ollut minulle jääkiekossa se ykkönen, joten olen tästä erittäin innoissani, äänioikeudellisia A- ja B-sarjan osakkeita hankkinut Bottas sanailee.

Seuran johdossa oltiin tietysti iloisia formulatähden mukaantulosta. Pelicansin hallituksen puheenjohtaja ja toiseksi suurin omistaja Tommi Kurkaa kertoi, että C-sarjan osakkeita on hankkinut yli 2000 eri tahoa.

− Bottaksen mukaantulo on merkittävä ja ilahduttava asia sekä organisaation että koko Pelicans-yhteisön puolesta. Kyseessä on Päijät-Hämeestä ponnistanut huippu-urheilija, joka on yksi Suomen tunnetuimmista henkilöistä maailmalla. Hänen liittymisensä omistajaportaaseen on selkeä lisäarvo yhtiölle ja odotamme innolla, mitä kaikkea yhteistyömme tuottaa tulevaisuudessa, Kurkaa myös kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle