Valmentajapotkujen sarja jatkuu NHL:ssä − Nyt vuorossa San Jose Sharksin Peter DeBoer

NHL / Uutinen
Peter DeBoer on irtisanottu San Jose Sharksin päävalmentajan paikalta heikon urheilullisen menestyksen vuoksi.
Kuva © Getty Images
San Jose Sharksin päävalmentajana edelliset neljä kautta toiminut Peter DeBoer on irtisanottu tehtävästään. Syyt ovat pelkästään urheilulliset.

Mediajätti TSN uutisoi potkuista, kun Sharksia läheltä seuraava toimittaja Pierre LeBrun julkaisi Twitter-tilillään twiitin, jossa totesi San Jose Sharksin erottaneen nykyisen päävalmentajansa. Peter DeBoerilla oli vielä ensi kausi jäljellä kolme miljoonaa dollaria vuodessa kattavaa sopimusta. Potkut annettiin urheilullisista syistä.

DeBoer toimi edelliset neljä kautta NHL-joukkue Sharksin päävalmentajana. Tuona ajanjaksona DeBoer johdatti joukkueensa kaudella 2013−14 Stanley Cup -finaaleihin, jossa Pittsburgh Penguins oli kuitenkin lopulta kovempi.

DeBoerin valmentaman Sharksin kausi ei ole lähtenyt ruusuisesti liikkeelle, ja joukkue onkin nyt Läntisen konferenssin sijalla 12. Sijoitus ei ole todellakaan sitä, mitä viime kaudella konferenssifinaaleihin yltänyt joukkue lähti tavoittelemaan tälle kaudelle.

Sharks on jo viides tällä kaudella valmentajaa vaihtava joukkue NHL:ssä, kun aikaisemmin potkut ovat saaneet Toronto Maple Leafsin Mike Babcock, Dallas Starsin Jim Montgomerystä sekä New Jersey Devilsin John Hynes. Calgary Flamesin Bill Peters puolestaan irtisanoutui rasismikohun päätteeksi. 

Uutista muokattu 12.12. klo 10.15: Bill Peters ei saanut potkuja vaan irtisanoutui. 

» Lähetä palautetta toimitukselle