Vainio ja Rautama kantavat Kiekko-Vantaan nuttua myös ensi kaudella

MESTIS / Uutinen
Rautama on sytyttänyt punalampun tällä kaudella kuudesti.
Kiekko-Vantaa julkisti eilen kaksi jatkosopimusta ottelunsa yhteydessä.

Puolustaja Joona Vainio ja hyökkääjä Miko Rautama jatkavat Kiekko-Vantaan riveissä myös ensi kaudella. Seura ilmoitti jatkosopimuksista eilen kotiottelussaan Kiekko-Poikia vastaan.

Vainio siirtyi joukkueeseen täksi kaudeksi FPS:sta, jossa hän pelasi ammattilaisuransa kolme ensimmäistä kautta. Tällä kaudella lohipaidassa on syntynyt 38 pelatussa ottelussa tehot 0+13.

– Joona on ollut meidän kärkipakkeja tällä kaudella. Hän pelaa jämäkästi ja kiekollista taitoakin löytyy. Iso palanen meidän alakerrassa ensi kaudellakin, Kiekko-Vantaan pelaajakoordinaattori Mikko Mannonen kertoo tiedotteella.

Rautama on Pelicansin kasvatti, joka pelasi vielä viime kaudella Peliitoissa. Myös hänkin siirtyi Vantaalle tällä kaudella, ja on 40 pelaamassaan ottelussa iskenyt kuusi maalia ja neljä maaliin johtanutta syöttöä.

– Miko on ottanut kauden aikana harppauksia kokonaisvaltaisessa pelaamisessa. Hän on taitava ja juonikas pelaaja. Uskon, että saamme tulevaisuudessa vielä lisää irti hyökkäyspäässä tehojen muodossa. Hienoa, että yhteistyö jatkuu Mikon kanssa, Mannonen kommentoi Rautaman sopimusta.

Joukkue kertoo julkaisevansa lisää jatkosopimuksia ensi viikolla.

» Lähetä palautetta toimitukselle