Vahvat tulokset toivat Matikaiselle jatkosopimuksen − "On antanut joukkueelle uuden identiteetin"

Muut Sarjat / Uutinen
Petri Matikainen jatkaa Itävallassa tulevatkin kaudet.
Kuva © Pekka Rautiainen
Kaksi edelliskautta itävaltalaisen Klagenfurter AC:n päävalmentajana toiminut Petri Matikainen jatkaa joukkueen peräsimessä.

Petri Matikainen jatkaa Klagenfurter AC:n päävalmentajana kaksivuotisella sopimuksella. Matikainen on luotsannut kaksi edelliskautta. Matikaisella on kokemusta klagenfurtilaisseurasta myös pelaajauraltaan, sillä hän kiekkoili joukkueessa vuosina 1997-1998.

− Matikainen on antanut joukkueellemme viime kausien aikana uuden identiteetin, joka toi menestystä ensimmäisenä vuonna mestaruutena. Urheilullinen kehitys ja joukkueen kokoonpanon vakiinnuttaminen ovat olleet positiivisia asioita. Haluamme jatkaa sen rakentamista seuraavan kahden kauden aikana, Klagenfurterin GM Oliver Piloni kommentoi.

Matikaisen jälki Klagenfurterin peräsimessä on ollut vakuuttavaa, sillä ensimmäisellä valmennuskaudellaan 2018-2019 hän johti joukkueen EBEL-liigan mestariksi. Viime kaudella seura sijoittui puolestaan runkosarjassa neljänneksi.

− Olen onnellinen, että saan jatkaa Klagenfurterin valmentajana. Tähänastiset kaksi vuotta ovat olleet menestyksekkäitä. Varsinkin ensimmäinen kausi, jolloin kasvoimme joukkueena valtavasti ja saavutimme mestaruuden. Katson tulevaisuuteen optimistisesti: meillä on organisaatiossa vahva, vakautta tarjoava ydin ja sen rinnalla eteenpäin menevät pelaajat voivat kehittyä, Matikainen totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle