Vaasan Sport vahvisti rivejään kahdella pelaajalla − Tuomaala ja Petersson saapuvat Vaasaan

LIIGA / Uutinen
Samu Tuomaala pukee seuraavaksi Sportin pelipaidan.
Kuva © Tiia Mahkonen
Vaasan Sport on vahvistanut joukkuettaan Samu Tuomaalalla ja Bobbo Peterssonilla.

Sport tiedotti vahvistaneensa joukkuettaan kahdella uudella pelaajalla. Vaasaan saapuvat hyökkääjä Samu Tuomaala ja ruotsalaispuolustaja Bobbo Petersson.

Tuomaala, 18, saapuu loppukauden kattavalla lainasopimuksella. Suomalaishyökkääjä teki sopimuksen NHL-seura Philadelphia Flyersin kanssa viime kesänä. Tuomaala ehti viettää alkukauden Pohjois-Amerikan puolella. Siellä nuorukaiselle kertyi sarjapelejä AHL:n puolella kaksi, joissa hyökkääjä ei tehnyt tehopisteitä. Tuomaala on Flyersin viime kesän varaustilaisuuden toisen kierroksen varaus.

− Tuomaala on erittäin lahjakas pelaaja, joka tulee hyvällä innolla Vaasaan. Rightin vikkeläjalkainen hyökkääjä, joka omaa hyvän laukauksen ja potentiaalin tehdä kovaa tulosta. Sekä Tuomaala että Petersson ovat joukkueen mukana jo ensi viikolla, totesi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä tiedotteessa.

Vaasaan siirtyy myös 29-vuotias ruotsalaispuolustaja Bobbo Petersson. Puolustajan sopimus Sportiin on 1+1- vuotinen, jossa optio on seuralla. Petersson pelasi kaksi edellistä kautta Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla HockeyAllsvenskanissa Södertäljen riveissä. Puolustaja on urallaan pelannut myös 256 ottelua pääsarjatasolla SHL:ssä.

− Petersson on hyvin liikkuva peruspakki, joka pystyy myös nykypäivän hyvään kiekolliseen peliin. Bobbo on meidän viides ruotsalaispelaajamme ja hän on erittäin innoissaan tulostaan Vaasaan, Jämsä kertoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle