Vaasan Sport teki jatkosopimukset kolmelle pelaajalle

LIIGA / Uutinen
Kapteenina toimiva Erik Riska jatkaa myös ensi kaudella vaasalaisten riveissä
Vaasan Sport julkaisi kolme jatkosopimusta lisää. Joukkueen hyökkääjistä jatkot sorvattiin Erik Riskalle ja Teemu Väyrysellä. Lisäksi maalivahti Rasmus Reijola jatkaa Vaasassa myös ensi kaudella.

Vaasan Sport julkaisi jatkosopimukset hyökkääjiensä Erik Riskan ja Teemu Väyrysen kanssa. Heidän lisäkseen joukkue kiinnitti myös maalivahti Rasmus Reijolan. Hyökkääjien sopimukset ovat yhden vuoden mittaiset, kun taas Reijolan sopimus kestää aina kevääseen 2024 asti.

Erik Riska on toiminut kuudella eri kaudella vaasalaisten kapteenina. Liigassa pelejä hyökkääjälle on Sportin lisäksi kertynyt yhden kauden verran myös Lukosta. Kapteeni on pelannut Liigassa yhteensä 460 ottelua, joissa hyökkääjä on tehnyt 46+57=105 tehopistettä. Tällä kaudella Riska on pelannut 30 ottelua ja näissä on syntynyt tehot 1+2=3.

Teemu Väyrynen pelaa parasta aikaa ensimmäistä kauttaan Sportin riveissä. Vaasassa 31 otteluun hyökkääjä on tehnyt 3+4=7 tehopistettä. Sport käytti Väyrysen sopimuksessa olleen optionsa. Väyrynen on kiekkoilut Liigassa myös Bluesin, TPS:n, HIFK:n ja Ilveksen riveissä. Pelejä näissä on yhteensä kertynyt yhteensä 291 ottelun verran, joissa tehopisteitä hyökkääjä saalistanut 39+26=65 tehopistettä.

Maalivahti Rasmus Reijola pelaa toista kauttaan vaasalaisten joukkueessa. Tällä kaudella vastuuta maalilla on tullut 16 ottelun verran, joissa kolmessa ottelussa maalivahti on pitänyt nollapelin. Kiekot Reijolalle on tarttunut Sportin maalilla 89,3 prosentin varmuudella. Jäähonkien kasvatti pelasi ennen siirtymistään Vaasaan HPK:n riveissä  yhden täyden kauden ajan.

» Lähetä palautetta toimitukselle