Välimieskäsittely vältetty – Troy Terry pitkään jatkoon Ducksin kanssa

NHL / Uutinen
Troy Terry on lukeutunut Anaheim Ducksin tehokkaimpiin pelaajiin kahdella viime kaudella.
Kuva © Getty Images
Troy Terry viihtyy Anaheimissa vielä pitkään.

Anaheim Ducks tiedotti keskiviikkona tehneensä hyökkääjä Troy Terrylle, 25, pitkän jatkosopimuksen. Terryn uusi sopimus kattaa seuraavat seitsemän kautta. Sopimuksen rahallista arvoa ei julkistettu, mutta sen huhutaan olevan keskimäärin seitsemän miljoonaa dollaria kaudessa.

Nyt syntyneen sopimuksen myötä osapuolet välttivät välimieskäsittelyn, jota Terry oli rajoitettuna vapaana agenttina sopimukselleen hakenut. Ducksin GM Pat Verbeek oli tyytyväinen osapuolten päästyä yhteisymmärrykseen jatkosta.

– Troy on merkittävä osa joukkuettamme luonnepelaajana ja johtajana, ja odotamme innolla hänen jatkavan nousuaan yhdeksi sarjan parhaista pelaajista, Verbeek kommentoi NHL:n uutisessa.

Kahdella edellisellä kaudella yli 60 tehopistettä ja 20 maalia viimeistellyt yhdysvaltalaispelaaja on pelannut jo kahdesti NHL:n tähdistöottelussa. Ducksin vuonna 2015 viidennellä kierroksella varaama Terry on tähänastisella NHL-urallaan esiintynyt 274 runkosarjaottelussa tehoin 75+101=176.

Toissa kaudella 37 maalia ja 67 tehopistettä iskenyt Terry on edustanut maataan vuoden 2018 Pyeongchangin talviolympialaisissa. MM-kultaa Terry on päässyt juhlimaan sekä nuorten MM-kisoissa vuonna 2017 että alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa vuonna 2015.

» Lähetä palautetta toimitukselle