Välieräavausten yleisömäärät jäämässä vaisuiksi – Lahdessa ei ole asiaa halliin alle 40 eurolla

LIIGA / Uutinen
HIFK:n välieräavaukseen olisi jäljellä runsaasti vapaita paikkoja.
Kuva © Juuso Pellava - www.jpellava.fi
Liigan välierien ensimmäiset ottelut eivät ole aiheuttaneet lippukaupassa "ei oota".

Liigan välierien avausottelut pelataan Helsingissä ja Lahdessa perjantaina ja lauantaina, mutta ainakaan vielä kevätkiima ei näytä tarttuneen yleisöön.

Perjantain välieräavaukseen HIFK:n ja Tapparan välillä on Ticketmasterin verkkokaupan perusteella jäljellä karkeasti arvioituna yli tuhat vapaata paikkaa. Halvimmillaan Nordikselle pääsisi 32,5 eurolla, mutta tosiasiassa hinta on käsittelykulujen jälkeen noin 35 euroa.

Sen sijaan lauantaina pelattavan toisen välieräottelun osalta tilanne näyttää paremmalta, ja tuolloin täysi tupa (8 200) on mahdollinen. Puolivälierissä Lukkoa vastaan HIFK myi yhdessä ottelussa hallin täyteen.

Myöskään Lahdessa välieräavaus ei näytä vetävän hallia täyteen. Pelicansin ja Ilveksen väliseen perjantain otteluun on Lippu.fi-verkkokaupan perusteella jäljellä reiluhkosti lippuja, mutta ainakin 4 000 katsojan määrä näyttäisi menevän rikki.

Pelicansin kotiotteluiden lippujen hinnoissa kiinnittää huomiota se, että välieriin ei ole asiaa alle 40 eurolla. Halvimmillaan Lahden välieräotteluihin pääsee 41,5 eurolla seisomapaikalle.

Myös Lahdessa lauantain otteluun on Helsingin tavoin myyty enemmän lippuja. Lahden hallin yleisökapasiteetti on vain 4 403 katsojaa. Pelicans pelaa vasta toista kertaa historiassaan välierissä.

Liigan välierät alkavat poikkeuksellisesti sarjojen vierasjoukkueiden kahdella kotiottelulla Tampereen Nokia-areenan varaustilanteen takia.

» Lähetä palautetta toimitukselle