Uutta: TPS:n ja Jonne Virtasen välinen riita on siirtynyt juristien välisiksi neuvotteluiksi

LIIGA / Uutinen
Jonne Virtasella piisaa pohdittavaa.
Kuva © Timo Savela

Kulttihyökkääjä Jonne Virtasen ja TPS:n välinen eripura on Jatkoajan tietojen mukaan siirtynyt neuvotteluiksi juristien kesken.

Osapuolet tapasivat torstaina. TPS:ää tapaamisessa edustivat toimitusjohtaja Santtu Jokinen sekä urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki. Tapaamisen jälkeen neuvottelut siirtyivät juristien kautta käytäviksi. Pääasiallisesti neuvottelut käydään Jatkoajan tietojen mukaan Virtasen työsopimuksen purkamisehdoista. Sopimus on voimassa vuoden 2021 kevääseen.

Elleivät osapuolet pääse sopuun keskenään, asia ratkaistaan välimiesoikeudessa. Tällöin päätettävänä olisivat nimenomaan ehdot, joilla työsopimus purkautuu. Välimiesoikeutena voi käyttää urheilun oikeusturvalautakuntaa. Ratkaisun venyminen tuskin on kummankaan osapuolen toive, sillä työnantajalla on palkanmaksuvelvoite ja Virtanen taas ei halunne viettää kovin suurta osaa alkavasta jääkiekkokaudesta pelaamatta.

Julkinen eripura alkoi viime maanantaina, jolloin TPS tiedotti verkkosivuillaan, että Virtanen on vapautettu toistaiseksi kaikesta seuran toiminnasta. Virtanen on ehtinyt sittemmin saada työtarjouksia jo ainakin muutamasta seurasta. Tällä hetkellä Virtanen on siis vielä TPS:n sopimuspelaaja.

» Lähetä palautetta toimitukselle