Uutta: TPS ja Jonne Virtanen tapaavat torstaina – Jatko TPS:ssä on yhä mahdollinen

LIIGA / Uutinen
Jonne Virtanen on ollut TPS:n varakapteeni.
Kuva © Timo Savela

Kohu kulttipelaaja Jonne Virtasen ja hänen työnantajansa TPS:n välillä ei ota laantuakseen. Osapuolet eivät ole tavanneet sitten maanantain, jolloin TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki ilmoitti Virtaselle, että keskushyökkääjä on hyllytetty seuran toiminnasta. Hieman sen jälkeen seura tiedotti asiasta verkkosivustollaan.

Jatkoajan tietojen mukaan osapuolet tapaavat huomenna torstaina. Keskustelun aiheet ovat selkeät: jatkuuko työsuhde ja jos ei jatku, millä ehdoilla se päättyy. Työsopimus on voimassa vuoteen 2021 saakka.

Vaikka tilanne Virtasen ja TPS:n välillä on kiperä, edelleen on mahdollista, että Virtanen jatkaa pelaamista synnyinkaupunkinsa Liiga-joukkueessa. Jatkoajan tietojen mukaan jatkaminen TPS:ssä on mahdollista, jos kulttipelaaja suostuu palkanmaksajan ehtoihin sekä toimintatapoihin ja sitoutuu niihin. Toki hyllyttämisen jälkeen vaadittavat muutokset eivät ole nyansseja.

Virtanen on antanut kuluvan viikon aikana värikkäitä lausuntoja eri tiedotusvälineisiin, mutta ei ole varmuutta, näkeekö hän TPS:ssä jatkamisen vaihtoehtona.

Sen Virtanen on ilmoittanut julkisesti, että jääkiekkoura jatkuu. Vaikka tiet erkanisivat TPS:n kanssa, ottajia hänellä on. Virtanen on jo saanut maanantain jälkeen työtarjouksia muilta seuroilta.

» Lähetä palautetta toimitukselle