Uutta: TPS:ään tulossa toinenkin venäläinen NHL-varaus – Siirto kiinni enää NHL-papereista

LIIGA / Uutinen
TPS on jälleen vahvistumassa venäläisellä.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Timur Ibragimovin siirto TPS:ään on jo liki varma. Turussa odotellaan enää papereita San Josesta.

Venäläinen Timur Ibragimov on Jatkoajan tietojen mukaan siirtymässä TPS:ään. Kyseessä on lainapelaaja NHL-seura San Jose Sharksista. Siirto on jo periaatteessa varma, TPS odottelee enää vahvistamispapereita Yhdysvalloista. Niiden on määrä saavuttaa Turku ensi viikolla.

Ibragimov on 19-vuotias ja 185-senttinen laitahyökkääjä. Sharksin varaus viime kesän varaustilaisuuden kuudennelta kierrokselta solmi NHL-tulokassopimuksen aiemmin toukokuussa. Pietarista kotoisin oleva nuorukainen pelasi viime kaudella Pietarin SKA:n organisaatiossa 35 ottelua KHL:n kakkossarjassa VHL:ssä ja seitsemän ottelua Venäjän pääjuniorisarjassa MHL:ssä. Uran ensimmäiset aikuisten sarjan ottelut VHL:ssä tuottivat tehopisteet 5+8=13. MHL:ssä kulki tehopiste per ottelu, 5+2=7.

TPS:llä on likeinen suhde Sharksiin, sillä turkulaisten pelaajakoordinaattori Tomi Kallio työskentelee myös sanjoselaisten pelaajatarkkailijana.

Ibragimovista on tulossa TPS:n ensi kauden kolmas venäläisvahvistus. Seura on aiemmin solminut sopimukset maalivahti Andrei Karejevin ja hyökkääjä Ruslan Ishakovin kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle