Uutta: Muut seurat iskivät jo apajille – Muun muassa Tukholman jätti AIK haluaa TPS:n hyllyttämän kulttipelaajan Jonne Virtasen

LIIGA / Uutinen
Jonne Virtanen on tällä hetkellä TPS:n hyllyttämänä.

Liigassa vankkaan kulttimaineeseen noussut keskushyökkääjä Jonne Virtanen on tällä hetkellä seuransa TPS:n hyllyttämänä. TPS tiedotti maanantaina somessa, että Virtanen on vapautettu toistaiseksi kaikesta seuran toiminnasta.

Luonnollisesti Virtasen jatkaminen turkulaisjoukkueessa on nyt hyvin epävarmaa, mikä taas on jo aktivoinut muita seuroja. Virtanen on Jatkoajan tietojen mukaan saanut tällä viikolla kaksi työtarjousta ulkomailta, Ruotsista ja Slovakiasta. Ruotsalaisseura on Tukholman jättiläinen AIK, jonka miesten edustusjoukkue uinuu tällä hetkellä toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Hockeyallsvenskanissa.

Liiga-seurat eivät ole Jatkoajan tietojen mukaan ainakaan toistaiseksi hyllytyksen jälkeen ilmaisseet kiinnostusta Virtasen palveluksia kohtaan. Suomesta kiinnostuksensa on osoittanut on TPS:n Mestis-naapuri TUTO, jonka urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola ilmoitti asiasta julkisesti mikroblogipalvelu Twitterissä.

Virtasella ja TPS:llä on edelleen voimassaoleva työsopimus. Sen olisi määrä päättyä vasta vuoden 2021 keväällä. Virtanen, 31, on sanonut tällä viikolla lukuisissa haastatteluissa, että jääkiekkoura jatkuu joka tapauksessa. Helsingin Sanomille hän kommentoi tulevaisuudestaan, että "katsotaan, mihin meidän tila-auton valot näyttävät kohta". Iltalehdelle hän puhui TPS:n edustamisesta menneessä aikamuodossa.

» Lähetä palautetta toimitukselle