Uutta: Mestikseen saapuvan Kiekko-Espoon päävalmentaja vaihtuu – Kim Hirschovits jatkaa urheilujohtajana, Janne Tuunanen on uusi pääluotsi

MESTIS / Uutinen
Janne Tuunanen valmensi viimeksi Hermestä.

Kiekko-Espoon päävalmentaja vaihtuu. Jatkoajan tietojen mukaan luotsivastuun ottaa Janne Tuunanen, ja viime kaudella sekä päävalmentajan että urheilutoimenjohtajan posteilla ollut Kim Hirschovits keskittyy jatkossa urheilujohtamiseen.

Tuunanen, 38, valmensi viime ja toissa kaudella Mestiksessä Hermestä. Ari-Pekka Pajuluoma korvasi hänet Kokkolassa kesken viime kauden helmikuussa. Seura tiedotti tuolloin Tuunasen jääneen pestistään sivuun henkilökohtaisten syiden vuoksi.

Espoo on Savonlinnasta lähtöisin olevalle Tuunaselle tuttu ympäristö, sillä hän valmensi aiemmin pitkään Bluesin junioreissa. Taustalla on myös kolme kautta Jokerien junioreissa.

Tuunanen on voimakkaassa nosteessa olevan Kiekko-Espoon ensimmäinen Mestis-päävalmentaja, sillä seura nousee ensi kaudelle Suomi-sarjasta porrasta ylemmäs. Kiekko-Espoo on ollut toukokuun alusta saakka maan suurin jääkiekkoseura. Lajin koko sikäläinen junioritoiminta keskittyi tuolloin saman seuran alle.

» Lähetä palautetta toimitukselle