Uutta: Liigassa tulossa sukseeilta Suomen historiallisesta jalkapallo-ottelusta huolimatta – Ilves–Tappara myydään loppuun, muualla tavanomaista

LIIGA / Uutinen
Ilves isännöi perjantain Tampereen-paikallisottelua Tapparaa vastaan täydessä hallissa.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Perjantai-illan Ilves−Tappara-ottelu on pian loppuunmyyty. Myös muilla paikkakunnilla myynti vetää tavanomaisesti, vaikka samaan aikaan pelataan huippukiinnostava jalkapallon EM-karsintaottelu Suomi−Liechtenstein.

Ilveksen ja Tapparan välinen paikallisottelu on myymässä loppuun.

− Hakametsä on jo käytännössä täynnä. Yksittäisiä istumapaikkalippuja ja seisomakatsomon lippuja on enää jäljellä, vahvistaa Ilves-Hockey Oy:n myyntijohtaja Timo Lehtinen.

Liigassa pelataan perjantaina kaikkiaan kuuden ottelun kierros. Kello 18.30 alkaen pelataan myös ottelut HIFK−SaiPa, HPK−Ässät, KalPa−TPS, Pelicans−Kärpät ja Sport−Lukko.

Katsaus muiden otteluiden lipunmyyntitilanteisiin viittaa siihen, että liigahalleissa on tavanomainen yleisömäärä.

Se on huomattavaa, sillä Suomen miesten jalkapallomaajoukkue pelaa samaan aikaan kautta aikojen ensimmäisestä EM-kisapaikastaan Liechtensteinia vastaan. Jalkapallojoukkue on erinomaisissa asemissa kisapaikan suhteen, sillä Suomi on ottelun ylivoimainen ennakkosuosikki ja voitto varmistaisi paikan. Joukkueella on EM-karsintoja jäljellä kaksi ottelua. Se voi päästä lopputurnaukseen, vaikka häviäisi ensin kotiottelun Liechtensteinille ja sitten vieraissa Kreikalle.

Muokattu 15.11.2019 kello 9.51: Otsikkoa muokattu ja loppuun pidennetty osuutta jalkapallo-ottelusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle