Uutta: Koronakriisi iski nyt Liigan keskustoimistoon – Myyntiä ja viestintää karsitaan

LIIGA / Uutinen
Toistaiseksi ei ole tiedossa, koska seuraavat Liiga-ottelut pelataan.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/

Liigan johdossa tapahtuu Jatkoajan tietojen mukaan koronakriisin keskellä muutoksia.

Myynti- ja yhteysjohtajana työskennellyt Juha Kuosa on saanut lähteä Liigan palveluksesta. Hän oli Liigan keskustoimiston kakkosmies toimitusjohtaja Riku Kallioniemen alaisuudessa. Rooli oli keskeinen, sillä Kuosa toimi myös johtoryhmän sihteerinä. Hän työskenteli Liigan virkaa tekevänä toimitusjohtajana vuonna 2016 ennen Kallioniemen nimittämistä.

Kuosa ehti työskennellä Liigalla noin viisi ja puoli vuotta. Hänellä on pitkä kokemus suomalaisesta huippu-urheilusta, sillä ennen Liigaa hän oli ollut töissä muun muassa Jääkiekkoliitossa, Palloliitossa ja Suomen Urheiluliitossa.

Liiga on vähentänyt myös viestintähenkilöstöään. Keskustoimistolta irtisanottiin yrityksen ainoa kokopäiväinen viestinnäntekijä, viestintäkoordinaattori Juuso Kauppinen.

Toimitusjohtaja Kallioniemi ei halua kommentoida sisäisiä henkilöstöasioita julkisesti.

Kuten liki koko yhteiskunnalle, koronakriisin on aiheuttanut mittavat tappiot ja tulonmenetykset myös Liigalle. Toistaiseksi isoin isku on ollut pudotuspelien peruminen. Se johti ottelutapahtumien tuottojen menettämiseen ja korvauksiin ottelutelevisiointien yksinoikeudesta suuren summan maksavalle Telialle.

Muokattu 28.4.2020 kello 13.24: Lisätty Juuso Kauppisen nimi.

» Lähetä palautetta toimitukselle