Uutta: Kiekko-Vantaa valitsi kauden 3. päävalmentajansa – Puheenjohtaja kertoo pelaajien nousseen aiempia luotseja vastaan

MESTIS / Uutinen
Kiekko-Vantaa elää turbulenssin aikaa.
Kuva © Antti Varonen https://anttivaronen.com/

Kiekko-Vantaa Mestis-joukkueen uusi päävalmentaja on Jani Manninen. Asiasta kertoo seuran puheenjohtaja Kalevi Helppolainen.

Manninen on tähän saakka työskennellyt K-Vantaassa miesten edustusjoukkueen apuvalmentajana ja A-juniorijoukkueen päävalmentajana. Edustusjoukkueen edellinen päävalmentaja Kari Haakana irtisanottiin eilen, joten Manninen nousee hänen tilalleen.

– Pelaajilla oli tähän suuri vaikutus, Helppolainen paljastaa.

– Samaa oli jo syksyllä, hän lisää.

Helppolainen viittaa loka-marraskuun vaihteessa tehtyyn joukkueen tämän kauden ensimmäisen päävalmentajan Jesse Wellingin irtisanomiseen.

– On selvää, ettei tällainen ole kestävä toimintamalli. Eivät pelaajat voi päättää näistä asioista. Nyt on pelaajien aika mennä peilin eteen ja kantaa vastuuta, puheenjohtaja linjaa.

Haakana kertoi aiemmin tänään, että hänelle irtisanomisensa syyksi ilmoitettiin se, että pudotuspeliviiva karkaa. K-Vantaa on kahden sarjapisteen päässä pudotuspelipaikasta.

Mannisen valmennusryhmän miehitys ei ole vielä selvillä. Sama koskee seuran A-juniorijoukkueen seuraavan päävalmentajan henkilöllisyyttä. Manninen keskittyy nyt vain edustusjoukkueeseen. Kiekko-Vantaan A-juniorit pelaavat Nuorten SM-liigassa.

Vantaalaisilla on runkosarjaa jäljellä 11 ottelua.

» Lähetä palautetta toimitukselle