Uutta: Kiekko-Vantaa irtisanoi taas päävalmentajansa – Toiset potkut tälle kaudelle, nyt lähti Kari Haakana

MESTIS / Uutinen
Kari Haakanan päävalmentaja-aika jäi Kiekko-Vantaassa lyhyeksi.
Kuva © Jarno Hietanen

Kiekko-Vantaa on vapauttanut päävalmentajansa Kari Haakanan tehtävistään. Haakana kertoo asiasta ilmoitetun hänelle eilen.

– Toimitusjohtaja Kai Sointu soitti. Syyksi kerrottiin, että pudotuspeliviiva karkaa, entinen päävalmentaja kertaa.

Entinen huippupuolustaja Haakana aloitti kauden Kiekko-Vantaan Mestis-joukkueen apuvalmentajana, mutta nousi päävastuuseen loka-marraskuun vaihteessa, kun edellinen päävalmentaja Jesse Welling irtisanottiin. Tuoreet potkut ovat siis seuran toiset päävalmentajalleen tällä kaudella.

– Tällainen tulee aina yllätyksenä. Kyllä minusta tuntui, että olimme saaneet parsittua kokonaisuutta. Tilanne, johon lähdin päävalmentajaksi, ei ollut helppoa. Nyt pudotuspeliviiva on kuitenkin vain kahden sarjapisteen päässä, Haakana huomauttaa.

Kiekko-Vantaa koki tammikuun puolivälissä neljän ottelun tappioputken, mutta Haakanan viidestä viimeisestä ottelusta kolme päättyi voittoon. Pesti oli Haakanan ensimmäinen aikuisjoukkueen pääluotsina. Ennen K-Vantaata hän työskenteli Hermeksen apuvalmentajana.

Vantaalaisilla on kautta jäljellä 11 ottelua. Tulevasta Haakanan korvaajasta tulee joukkueen viides päävalmentaja viiden vuoden sisällä.

K-Vantaa on osa KHL-seura Jokerien organisaatiota.

» Lähetä palautetta toimitukselle