Uutta: JYP hankki ensi kaudelle AHL-näytillä käyneen hyökkääjän – Severi Lahtinen siirtyy Pelicansista

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Severi Lahtinen lähtee Lahdesta Jyväskylään.
Kuva © Pasi Lepola (www.pasilepolaphotography.com)
JYP hankki ensi kaudella piilopotentiaalia.

JYP on Jatkoajan tietojen mukaan tehnyt ensi kaudesta sopimuksen laitahyökkääjä Severi Lahtisen kanssa. Lahtinen siirtyy Jyväskylään Pelicansista. Tosin tällä hetkellä hän edustaa lahtelaisten farmiseuraa Peliittoja Mestiksessä.

Lahtinen, 21, on syntyisin Vantaalta, mutta hänen kasvattajaseuransa on Pelicans. Hän on pelannut Liigaa jo neljällä kaudella, mutta jokaisella niistä myös Mestiksessä Peliitoissa. Tällä kaudella ovat vaivanneet loukkaantumiset. Liiga-otteluja on kertynyt vain kymmenen ja niissä tehopisteiksi ainoastaan kolme maaliin johtanutta syöttöä. Peliitoissakin Lahtinen on pelannut vain viidesti, joten hänen kuluva sesonkinsa on toistaiseksi yhteensä vain 15 mittelön mittainen.

Viime kaudella Lahtinen pelasi Liigassa 56 ottelua ja teki niissä tehopisteet 5+20=25. Tehotilasto jäi 15 merkintää plussalle. Onnistunut viime kausi palkittiin kesällä kutsulla NHL-seura New York Islandersin farmiseuran Bridgeport Sound Tigersin testileirille. Lahtista ei kuitenkaan ole varattu NHL:ään.

Lahtinen on hetkittäisillä väläyksillä kerryttänyt mainetta piilopotentiaalista. Hän on pelaajaprofiililtaan pelintekijälaitahyökkääjä.

» Lähetä palautetta toimitukselle