Uutta: Jääkiekkoliitto värväsi pääministerin entisen erityisavustajan Tampereen MM-kisoja järjestämään, urheilupuolesta vastaa Tuula Puputti

MAAJOUKKUE / Uutinen
Vuonna 2022 suomalaiset tuulettelevat Tampereen uudessa areenassa.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Vuoden 2022 miesten MM-kisojen tuore viestintä- ja markkinointipäällikkö Suvi Aherto on ollut aiemmin muun muassa pääministerin erityisavustaja.

Suomen jääkiekkoliitton vuoden 2022 miesten maailmanmestaruuskisahankkeesta vastaava ydinryhmä on lyöty lukkoon. Kisojen pääsihteeriksi on jo aiemmin tiedotettu Jääkiekkoliiton entinen toimitusjohtaja Heikki Hietanen. Apulaispääsihteeri on Jääkiekkoliiton talousjohtaja Jaakko Luumi.

MM-kisojen viestintä- ja markkinointipäälliköksi liitto on rekrytoinut kokoomuksen eduskuntaryhmän tiedotussihteerin paikalta Suvi Aherton. Hän on työskennellyt muun muassa pääministerin erityisavustajana Alexander Stubbin ollessa virassa.

– Innolla lähdetään tekemään kaikkien aikojen kisoja, joista sekä kotimainen että kansainvälinen jääkiekkoyhteisö voi olla ylpeä, Aherto sanoo.

– Viestinnän ja markkinoinnin puolella työn alla on kisailme. IIHF:n kanssa yhdessä valmistelemme myös jo kisojen virallisia kotisivuja ja some-kanavia, hän lisää.

Aherton mukaan kisaorganisaatioon rekrytoidaan lisää väkeä tämän vuoden kuluessa. Jo nimetty ydinjoukko koostuu Hietasta, Ahertoa ja myyntiä hoitavaa Tero Kumpulaista lukuun ottamatta Jääkiekkoliiton työntekijöistä. Kisojen urheilupuolesta vastaava päällikkö on liitossa naisten maajoukkueiden GM:nä työskentelevä Tuula Puputti.

Vuoden 2022 miesten MM-kisat pelataan 13.–29. toukokuuta Tampereella ja Helsingissä. Tampereella kisanäyttämö on parhaillaan rautatieaseman päälle rakenteilla oleva Kansiareena. Helsingissä puolestaan hallina toimii puolestaan Hartwall Arena.

» Lähetä palautetta toimitukselle