Uusi nimi NHL:n päävalmentajien listaan − Spencer Carbery luotsaamaan Washington Capitalsia

NHL / Uutinen
Washington Capitalsin uusi päävalmentaja on Spencer Carbery.
Kuva © Getty Images
Washington Capitalsin uusi päävalmentaja on 41-vuotias Spencer Carbery. Viimeksi Toronto Maple Leafsissa työskennellyt luotsi on tuttu mies organisaatiossa.

Peliurallaan parhaimmillaan ECHL:ssä pelannut Spencer Carbery on toiminut valmennustehtävissä vuodesta 2010 alkaen. Hän vaikutti kuusi vuotta South Carolina Stingraysin ECHL-joukkueessa, joka oli tuolloin Washington Capitalsin farmiseura.

Valmennettuaan vuoden sekä Saginaw Spiritiä OHL:ssä sekä Providence Bruinsia AHL:ssä apuvalmentajana Carbery palasi Capitals-organisaatioon AHL-joukkue Hershey Bearsin päävalmentajaksi. Pesti kesti vuoteen 2021, minkä jälkeen hän toimi kaksi kautta Toronto Maple Leafsin apuvalmentajana. Nyt hän palaa siis vanhaan organisaatioon, tällä kertaa NHL-päävalmentajana.

Carbery on Capitals-organisaation 20. päävalmentaja. Toimittaja Pierre LeBrunin mukaan hän teki nelivuotisen sopimuksen.

− Spencer Carbery on yksi parhaista nuorista valmentajista. Hän on saavuttanut menestystä jokaisella tasolla, missä hän on valmentanut. Uskomme, että hänen johtajuutensa, kommunikointi sekä kyky kehittää pelaajia on suuri apu organisaatiolle, kun hän ottaa seuraavan askeleen valmennusurallaan, Capitalsin GM Brian McLellan kertoi valinnasta.

− On suuri kunnia tulla nimitetyksi Washington Capitalsin päävalmentajaksi. Haluan kiittää organisaatiosta mahdollisuudesta johtaa tätä joukkuetta. Odotan innolla työskentelyä lahjakkaiden pelaajien kanssa ja mahdollisuutta rakentaa voittavan kulttuurin pohjalta, Carbery itse sanaili.

» Lähetä palautetta toimitukselle