Uusi Lahti: Pasi Nurminen tyrmää huhut Jokerit-yhteistyöstä ja Pelicans-osakkeidensa kaupittelusta

LIIGA, KHL / Uutinen
Liiga-seurat saavat nykyään tehdä yhteistyötä Jokerien kanssa.
Kuva © Joonas Kämäräinen

Jääkiekkopiireissä on viime viikkoina huhuttu KHL-seura Jokerien sekä Liiga-seura Pelicansin mahdollisesta yhteistyöstä. Myös Pelicansin pääomistajan Pasi Nurmisen halukkuudesta luopua osakkeistaan on huhuttu.

Nurminen ja Pelicansin puheenjohtaja Pentti Matikainen kieltävät kummankin huhun Uusi Lahti -lehdelle antamissaan haastatteluissa.

– Yhteistyötähän tehdään moneen suuntaan, mutta minkäänlaisia keskusteluja kenenkään yhteistyöseuraksi ryhtymisestä ei ole käyty, Nurminen kommentoi Uudelle Lahdelle.

– Ei ole käyty minkäänlaisia keskusteluja, vaikka Jariin törmään silloin tällöin, Matikainen puolestaan sanoo lehdelle.

Jarilla hän viittaa Jokerien pääomistajaan Jari Kurriin.

Osake-enemmistönsä myymismahdollisuudesta Nurminen toteaa, että ei ole saanut asiaan liittyviä yhteydenottoja eikä ole itse ollut moisesta yhteydessä minnekään. Hienoisen – humoristisen – takaportin hän kuitenkin jättää.

– Laita nyt siihen samalla ilmainen mainos, että jos joku on oikein kiinnostunut asiasta, niin voi ottaa yhteyttä ja kysellä, millaista tämä jääkiekkobisneksen pyörittäminen on, Nurminen hörähtää Uudelle Lahdelle.

Nurminen työskenteli aiemmin Pelicansin apuvalmentajana, mutta jättäytyi roolista pois lokakuussa. Myöhemmin hän kertoi Ylen artikkelissa syyksi uupumuksen.

» Lähetä palautetta toimitukselle