Urheilujohtaja Timo Koskela jatkaa tehtävässään kolmen vuoden jatkosopimuksella − "Ilveksen uskottavuus ja kiinnostavuus on parantunut"

LIIGA / Uutinen
Ilves on pelannut Koskelan aikana hyvin.
Kuva © Tiia Mahkonen
Koskelalla on vielä vuosi jäljellä edellistä sopimustaan.

Timo Koskela, 42, on solminut Tampereen Ilveksen kanssa vuoteen 2025 kestävän jatkosopimuksen, joka astuu voimaan ensi vuonna. Hänellä on vielä alkavan kauden verran jäljellä edellistä sopimusta, joka alkoi 2019.

− On hienoa, että Timo on sitoutunut jatkamaan pitkäjänteistä työtään Ilveksessä. Hän on tuonut organisaatioomme valtavan määrän osaamista urheilupuolelle niin pelaajien kartoittamiseen kuin joukkueen rakentamiseenkin.

− Ilveksen uskottavuus ja kiinnostavuus on parantunut pelaajien ja muiden jääkiekossa toimivien sidosryhmien keskuudessa, mikä on näkynyt urheilutoimintamme kokonaisvaltaisena kehittymisenä, kommentoi Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo.

Koskela työskenteli ennen Ilveksen urheilujohtajan pestiään St. Louis Bluesin kykyjenetsijänä, mutta siirtyi 2018 ensin NHL-pestinsä ohessa tupsukorvien pelaajakoordinaattoriksi ja myöhemmin täysipäiväiseksi urheilujohtajaksi.

− Ilveksen tarjoamaan jatkosopimukseen oli helppo sitoutua – työn monipuolisuus, kilpailullisuus ja tulevat mahdollisuudet kiehtovat ja motivoivat kovasti. Olemme löytäneet organisaationa oman tapamme toimia ja sitä kautta saaneet yhteistyössä kehitettyä urheilutoimintaamme. Haluamme jatkossakin kehittyä kaikilla eri osa-alueilla ja kamppailla koko ajan kovenemassa kilpailussa vuosittain menestyksestä, Koskela.itse toteaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle