Uransa tehokkaimman kauden pelannut Iikka Kangasniemi jatkaa Pelicansissa

LIIGA / Uutinen
Iikka Kangasniemi nähdään myös ensi kaudella Pelicansin riveissä. Tuleva kausi on neljäs lahtelaisseurassa.
Pelicans tiedotti tehneensä yhden vuoden jatkosopimuksen joukkueen kulmakiviin kuuluvan Iikka Kangasniemen kanssa.

Pelicans ilmoitti tehneensä vuoden jatkosopimuksen hyökkääjä Iikka Kangasniemen kanssa.

27-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella uransa tehokkaimman kauden Liigassa. Laitahyökkääjä iski 51 otteluun 18+24=42 tehopistettä. Näillä tehopisteillä hyökkääjä oli joukkueen kolmanneksi tehokkain pelaaja tšekkiduon Lukáš Jašekin ja Jiří Smejkalin jälkeen.

– Iikka on todistanut olevansa yksi Liigan taitavimpia ja tehokkaimpia pelaajia. Tämä on meidän joukkueellemme ja koko organisaatiolle luottamuksen osoitus, että hän haluaa jatkaa täällä kolmatta vuotta putkeen. Ike (Kangasniemi) on löytänyt kodin Pelicansin pukuhuoneesta ja ensi kaudella hän haluaa ottaa jälleen seuraavan askeleen, Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä kertoo.

Kangasniemelle tuleva kausi on neljäs lahtelaisseurassa. Pelicansin lisäksi taikurimainen hyökkääjä on edustanut Liigassa myös Bluesia ja HIFK:ta. Pelejä on kertynyt sarjassa kaiken kaikkiaan 304 ottelun verran. Tehopisteitä hyökkääjä on iskenyt yhteensä Liiga-urallaan 219.

– Erittäin hyvillä mielin jatkan Lahdessa. Viimeiset kaksi vuotta täällä ovat olleet todella antoisia ja niiden aikana olen kehittynyt sekä pelaajana että ihmisenä. Menestyminen joukkueena on seuraava selkeä tavoite, jota kohti mennään, Kangasniemi kommentoi jatkosopimustaan tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle