Uransa päättävältä Jonne Virtaselta tylyä tekstiä Liigalle − "Siinä voi Liigan officessa ihmiset miettiä onko tämä se tuote, mitä halutaan tarjota"

LIIGA / Uutinen
Jonne Virtanen antoi täyslaidallisen Liigan sarjajärjestelmälle.
Kuva © Topi Lainio
Jääkiekkouransa tähän kevääseen päättävä Jonne Virtanen avasi sanaisen arkkunsa SaiPa-Sport-ottelun jälkeisessä haastattelussa. Tylytyksestä pääosan niskaansa sai Liigan sarjajärjestelmä.

SaiPan ja Sportin välinen tiistai-illan liigaottelu päättyi lappeenrantalaisryhmän 4−1-voittoon. Sportille tappio tiesi sitä, että sen teoreettinenkin mahdollisuus pudotuspelipaikkaan kuihtui. SaiPan osalta pudotuspelimahdollisuudet olivat menneet jo aiemmin. Lappeenrannan Kisapuistoon oli tiistain kamppailua seuraamaan saapunut 756 katsojaa.

Sportin hyökkääjä Jonne Virtanen otti pelin jälkeisessä CMoren haastattelussa voimakkaasti kantaa Liigan nykytilaan. Tuloksellisesti merkityksettömien pelien lisäksi pelaajauransa tähän kauteen päättävä Virtanen kyseenalaisti puheenvuorossaan osan liigaseurojen toiminnan tavoitteellisuuden.

− Siinä voi Liigan officessa ihmiset miettiä onko tämä se tuote, mitä halutaan tarjota. Merkityksetön peli 700 katsojan edessä. SaiPalla kolme ketjua A-junnuja, mutta ei heiltä mitään pois. Heillä on pidempi suunnitelma ja se on hyvä, koska kaikilla seuroillahan täällä ei ole edes mitään suunnitelmaa, vaan ovat mukana vain mukana olemisen ilosta, Virtanen tylytti.

− Olen pelannut tässä vastustajajoukkueen paidassa sellaisia pelejä runkosarjan jälkeen, että niissä sai jännittää, kun oli playoutit ja muut. Korostan, ettei mitään SaiPalta pois. He käyttävät järjestelmää järkevästi hyväksi ja panostavat tulevaisuuteen. On kuitenkin myös seuroja, joilla ei ole mitään suunnitelmaa. 

Sport varmisti tiistain pelissä sijoittuvansa sijalle 12. Kaksi sijaa alempana olevalla SaiPalla pelaamatta on vielä kolme ottelua.

» Lähetä palautetta toimitukselle