Uransa lopettanut suomalainen jatkaa tutussa seurassa uudessa tehtävässä − Rosa Lindstedt Brynäsin penkin taakse

MAAJOUKKUE / Uutinen
Rosa Lindstedt siirtyy valmentajaksi.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
Lindstedt aloittaa ruotsalaisjoukkueen apuvalmentajana. Puolustaja lopetti pelaajauransa juuri Brynäsin takalinjoilla.

Vastikään pelaajauransa päättymisestä ilmoittanut suomalaiskonkari Rosa Lindstedt hyppää vaihtopenkillä uuteen rooliin. Entinen huippupelaaja on ensi kaudella Brynäsin SDHL-joukkueen apuvalmentaja. Hänen uransa kaukalossa päättyi ruotsalaisjoukkueen kapteenina viime kauteen.

− Olemme käyneet paljon hyviä keskusteluja ja hänellä on paljon jääkiekkotietämystä. Hän soveltuu apuvalmentajaksi hyvin. Hän on myös pidetty ja arvostettu joukkueen keskuudessa, mikä tekee siirtymisestä pelaajasta apuvalmentajaksi sujuvaa ja luonnollista, urheilupäällikkö Erika Grahm totesi tiedotteessa.

Lindstedt on Grahmin mukaan sitoutunut tehtäväänsä. Myös suomalainen on tyytyväinen pystyessään jatkaman organisaatiossa, jota edusti peliuransa viimeiset kaudet.

− Koen, että apuvalmentajuus on haaste, josta selviän. En olisi muuten hypännyt tähän. Yhteistyömme Filipin (päävalmentaja Eriksson) kanssa sujuu hyvin.

Lindstedtin uuden tehtävän myötä viime kauden apuvalmentaja Andreas Östlund siirtyy Brynäsin naisten juniorijoukkueen päävalmentajaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle