Ulkomaan pesti vaihtui jatkosopimukseen − Klok pysyy Raumalla ensi kaudellakin

LIIGA / Uutinen
Klok jatkaa Lukon alakerrassa ensi kaudellakin.
Lukko saa puolustukseensa tuntuvan vahvistuksen, kun ulkomailta pelipaikkaa havitellut Lukas Klok jatkaakin pelejään Raumalla.

Lukas Klok on tehnyt Lukon kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. 25-vuotiaalla tšekkipuolustajalla oli aiemmassa sopimuksessaan optio tulevasta kaudesta, mutta Lukko ei sitä tuolloin käyttänyt koronapandemian aiheuttaman epävarmuuden vuoksi. 

Klokilla oli jo alustava sopimus tulevasta kaudesta KHL-joukkue Admiral Vladivostokin kanssa, mutta se raukesi seuran jouduttua vetäytymään sarjasta talousvaikeuksien vuoksi.

− Erittäin tärkeä sopimus meille. Lukas Klok oli yksi viime kauden tukipilareistamme ja saamme hänet takaisin jatkamaan työtä, joka jäi pikkaisen kesken. Hän näytti tasonsa meille ja pelasi kuten muukin joukkue parantaen koko ajan. Hieno homma, että tiemme jälleen kohtasivat, vaikka ne kertaalleen pääsivät jo erkanemaan Korona-pandemian vuoksi, iloitsi Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt.

Viime kaudella Klok pelasi raumalaisryhmän takalinjoilla 51 ottelua ja iski niissä tehot 5+18=23. Hän oli joukkueen toiseksi tehokkain puolustaja ruotsalaisen Robin Pressin jälkeen.

− Varsinkin joulun jälkeen pelasi pirun hyvin. Liiga, kaupunki, pelikaverit ja pelitapa kun tulivat tutuiksi niin Klok paransi sitä mukaa. Tulee olemaan meille todella tärkeä pelaaja. On perinteinen all around-pelaaja, joka on hyvä pelin jokaisella osa-alueella, Sahlstedt arvioi.

− Monikäyttöinen ja tosi hyvässä kunnossa, joka mahdollistaa isoja minuutteja. Valmennukselle tärkeä palanen kun ei tarvitse piilotella mihinkään. Voi pelata ali- ja ylivoimaa tai viisi viittä vastaan. Klokin voi laittaa aina kentälle tietäen, että hyviä asioita tapahtuu.

» Lähetä palautetta toimitukselle