U20 SM-sarjan tehopelaajille liigadebyytit – Pulkkinen ja Huovila JYP-paitaan

LIIGA / Uutinen
Jesse Pulkkinen on pelannut tällä kaudella myös Mestistä KeuPa HT:ssa.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
Puolustaja Jesse Pulkkinen tekee liigadebyyttinsä JYPissä. Hän on tehnyt tällä kaudella kovia tehoja jyväskyläläisten U20-joukkueessa. Pulkkisen lisäksi nuori hyökkääjä Santeri Huovila tulee jyväskyläläisten pelaavaan kokoonpanoon.

JYP nostaa kokoonpanoonsa tiistain ottelussa Ilvestä vastaan puolustaja Jesse Pulkkisen, joka tekee liigadebyyttinsä. 18-vuotias Pulkkinen on pelannut tällä kaudella Mestiksessä KeuPa HT:n paidassa kuusi ottelua tehoin 2+2, mutta pääosan kaudesta hän on viettänyt JYPin U20-joukkueessa.

U20 SM-sarjassa Pulkkinen on toistaiseksi pelannut 18 ottelua ja paukuttanut niissä hurjat 11+17=28 pistettä. Hän johtaa sarjan puolustajien pistepörssiä. Pulkkinen on esiintynyt myös U20-maajoukkueessa kahdeksassa ottelussa tehoin 3+3=6.

Lisäksi JYPin paidassa keskiviikkona debytoi U20 SM-sarjan pistepörssin kärkinimi, 19-vuotias Santeri Huovila. Hän on takonut 21 otteluun 43 tehopistettä.

Jyväskyläläisten kokoonpanoon kakkosmaalivahdiksi nousee 17-vuotias Veeti Louhivaara. Veini Vehviläinen puuttuu JYPin kokoonpanosta ja kauden ensimmäisen aloitusvuoronsa tolppien välissä joukkueessa saa Topias Leinonen.

» Lähetä palautetta toimitukselle