Tyttöleijonat taipui turnauksen viimeisessä ottelussa – Suomen ainokaisen teki Oona Havana

MAAJOUKKUE, Muut Sarjat / Uutinen
Oona Havana oli Suomen ainoa onnistuja sunnuntain ottelussa Tšekkiä vastaan.
Suomi ei saanut täyttä kolmen ottelun voittoa alle 18-vuotiaiden tyttöjen kahden maan turnauksessa. Sunnuntaina päätöspelissä Tšekki vei pidemmän korren.

Alle 18-vuotiaiden tyttöjen kahden maan turnaus Vierumäellä tuli päätökseen sunnuntaina. Kolmas ottelu Tšekkiä vastaan päättyi vieraiden 4–1 voittoon, joka oli samalla Tšekin ainoa voitto turnauksessa.

Tyttöleijonien ainoan maalin iski Kärppiä edustava Oona Havana seurakavereidensa Anna-Kaisa Antti-Roikon ja Tilli Keräsen syötöistä. Maali syntyi ylivoimalla.

Suomi yritti kavennusmaalia ottamalla maalivahdin pois lähes kuusi minuuttia ennen kolmannen erän loppumista, mutta Antti-Roikon estämisjäähy sotki tämän yrityksen. Jäähystä huolimatta maalivahti Emilia Kyrkkö otettiin uudestaan pois, jolloin Tšekin Lucie Gruntova viimeisteli 4–1 lukemat tyhjään maaliin.

Alle 18-vuotiaiden tyttöjen MM-kisat alkavat Ruotsissa 8.1.2022.