Tykki puhuu ensi kaudellakin − maaleja paukutellut puolustaja Elli Suoranta jatkaa Ilveksessä

Naisten Liiga / Uutinen
Elli Suoranta jatkaa Ilveksen väreissä.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
Ilveksen naisten liigajoukkue julkisti ensimmäisen pelaajasopimuksensa ensi kaudelle. Maaliahne puolustaja Elli Suoranta jatkaa tamperelaisten riveissä.

Ilveksen naisten liigajoukkue tiedotti maanantaina, että puolustaja Elli Suoranta, 21, jatkaa tupsukorvissa yksivuotisella sopimuksella. Kovasta laukauksestaan tunnettu Suoranta iski viime kaudella runkosarjassa tehot 13+15=28.

Maalimäärä oikeutti hänelle jaetun puolustajien maalipörssin voiton yhdessä KalPaa edustaneen Sanni Rantalan kanssa. Maaleistaan neljä Suoranta teki ylivoimalla, mikä oli yhdessä hänen joukkuekaverinsa Jenna Lehtiniemen kanssa toiseksi eniten sarjassa heti kuusi yv-maalia viimeistelleen Kiekko-Espoon Tea Villilän vanavedessä.

Tuleva kausi on Suorannalle neljäs peräkkäinen tamperelaisjoukkueessa. Kauden 2020−21 hän edusti HPK:ta. Naisten Liigassa Suoranta debytoi jo 2017−18 Ilves-paidassa. Hän oli nuorempana myös mukana Tyttöleijonien joukkueessa pelaten kahdet alle 18-vuotiaiden MM-kisat.

Suoranta ei ole vielä pelannut Naisleijonissa, mutta hän oli mukana toukokuussa Vierumäellä järjestetyllä testileirillä.

» Lähetä palautetta toimitukselle